Atacantul Romeo Surdu s-a întors acasă : a semnat cu ACS SR Braşov, din Liga a treia

Atacantul Romeo Surdu s-a întors acasă : a semnat cu ACS SR Braşov, din Liga a treia

Romeo Surdu (35 de ani) a semnat marţi un contract cu ACS SR Municipal Braşov, din Seria a 3-a a Ligii a treia. Surdu se întoarce astfel acasă, acolo unde s-a născut în urmă cu 35 de ani şi unde s-a format ca jucătoar şi a evoluat mult timp la echipa fanion, FC Braşov. De-a lungul carierei, Romeo Surdu a bifat 277 de meciuri în Liga 1, marcând 61 de goluri, a jucat 26 de meciuri în cupele europene şi 6 meciuri la echipa naţională. În Liga I, el a mai jucat la CFR Cluj, FCSB, Rapid şi ASA Târgu Mureş, iar în străinătate la Milsami Orhei (Moldova), Apollon Limassol (Cipru) şi Molenbeek (Belgia).
Romeo Surdu a fost liber de contract, după ce ultima dată a evoluat la Farul Constanţa, în liga secundă, în returul sezonului trecut.
Surdu va debuta la ACS SR în meciul din Cupa României, miercuri, de la ora 17:30, la Măgura Cisnădie. Surdu deţine licenţa B de antrenor, astfel încât va şi secundul lui Florin Stîngă. Acesta din urmă a rămas fără ajutor la conducerea echipei, după ce Toto Șanta a plecat la Corona Braşov, echipă nou înfiinţată
D.R.