Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., Bogdan Drăghici, acuzat că şi-a violat fiica

Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., Bogdan Drăghici, acuzat că şi-a violat fiica

Acuzaţii grave la adresa preşedintelui Asociaţiei T.A.T.A., Bogdan Drăghici. Acesta este acuzat că, în urmă cu câţiva ani, şi-ar fi violat fiica. Bogdan Drăghici a fost reţinut. El a devenit cunoscut cum 10 ani, odată cu o campanie în care a militat ca taţii să se poată interna alături de copii, în spital, la fel ca mamele. Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor. Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii).

Agresiunile ar fi avut în perioada 2013-2016 asupra fiicei vitrege a acestuia, pe când aceasta avea doar 10 ani. Plângerea a fost făcută chiar de mama fetei. Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, scrie Mediafax.

T.A.T.A. este o asociaţie care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

A.C.