Colegiul Naţional "Johannes Honterus " Braşov - Prima zi de şcoală

Colegiul Naţional "Johannes Honterus " Braşov - Prima zi de şcoală

Moment emoţionant la Liceul Honterus Braşov, din două motive: început de an şcolar 2019 - 2020 şi încadrarea liceului intr-o nouă categorie, respectiv din Liceul Honterus Braşov în Colegiului Naţional "Johannes Honterus" Braşov.
Cu mic, cu mare, boboci, alături de elevi, profesori, invitaţi, părinţi, bunici, rude sau prieteni au auzit "Primul clopoţel " din acest an, pe Arena sportivă a liceului. Momentul a început cu cântec de fanfară, cu imnurile României, Europei şi Transilvaniei, cu urări de bun venit din partea directorul liceului, Radu Chivărean, din partea Inspectoratului Judeţean Școlar Braşov, din partea Forumului German, a Asociaţiei de Părinţi şi a unui delegat oficial din Germania.
Copiii din clasele pregătitoare au trecut pe sub tradiţionala ghirlandă, pe sub care au păşit, an de an, multe generaţii.
Urarea conducerii Colegiului Naţional "Johannes Honterus" a fost: "Bobocii care trec astăzi pe sub ghirlanda tradiţională să ajungă absolvenţi, cu diplomă de Bacalaureat, ai liceului!
Urăm şi noi tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar!
Ileana Gafton Dragoş