Locuri noi de parcare de reşedinţă pe străzile Pictor Pop şi Ecaterina Varga

Locuri noi de parcare de reşedinţă pe străzile Pictor Pop şi Ecaterina Varga

Primăria Municipiului Braşov anunţă scoaterea la licitaţie a 51 locuri noi de parcare, pe străzile Pictor Pop (16 locuri) şi Ecaterina Varga (35 locuri). Licitaţia va avea loc săptămâna viitoare, marţi, 17 septembrie, de la ora 9.00 şi respectiv 13.00.
Reamintim de asemenea că luni, 16 septembrie, va avea loc o licitaţie pentru 46 de locuri de parcare în parcări de reşedinţă, de asemenea nou-marcate (care nu au mai fost scoase la licitaţie până acum), pe strada Zizinului nr 40, 42 şi 44 (14 locuri) şi pe strada Fundătura Roşiorilor, zona de case (32 de locuri). Orele licitaţiilor sunt 9.00 şi respectiv 13.00. La licitaţia pentru locurile de parcare din Fundătura Roşiorilor pot participa şi persoane care locuiesc la blocurile din B-dul 15 Noiembrie nr.80,82,84,86,88,90.
Licitaţiile au loc în curtea interioară a Primăriei Braşov (Casa căsătoriilor).

Din 23 septembrie 2019 continuă procedurile de reatribuire a locurilor de parcare conform planificării anunţate în luna martie (http://bit.ly/programareparcari).
În sesiunea aprilie-iunie au fost licitate şi atribuite 1090 de locuri de parcare în parcările de reşedinţă din Braşov, în Astra I şi II, Florilor-Craiter- Scriitorilor, Centrul Nou I şi II, Noua - Dârste, Șchei - Zona Istorică, Tractorul, Triaj, Bartolomeu, Valea Cetăţii.
Cele mai mari sume licitate şi plătite au fost de 1.200 lei/an în Tractorul, şi de 1.000 lei/an pe Carpaţilor.

Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare (în parcările de reşedinţă) şi
Regulamentul de organizare şi functionare al sistemului de parcare din muncipiul Braşov se găsesc aici: http://bit.ly/regulamenteparcare.

Detalii şi acte necesare:
https://extranet.brasovcity.ro/Pagini/ar_parcareResedinta.aspx .

Până la acest moment, numărul total de locuri de parcare de reşedinţă amenajate în municipiul Braşov este de 44.373, iar numărul de abonamente valabile este de 37.865.
D.R.