Gaşca Zurli porneşte în jurul lumii, în cel mai nou spectacol al trupei

 Gaşca Zurli porneşte în jurul lumii, în cel mai nou spectacol al trupei

Gaşca Zurli porneşte în jurul lumii! Și e gata să îi împrietenească pe copii cu geografia, dar, mai mult decât atât, să îi înveţe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele. Iar pe 15 octombrie, ajunge la BRAȘOV.

BRAȘOV, 15 octombrie, Sala Dacia, Complex Lux Divina, ora 19.00

Dacă visul nostru este să vedem lumea, trebuie să avem curajul de a păşi dincolo de uşă. Dacă dorinţa noastră e să fim cei mai buni la fotbal, la tenis, la şah sau în orice alt domeniu , atunci trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru a ni-l împlini. E în mâna noastră să ne transformăm visele în visuri, iar mai apoi în realitate.

Povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gaşca Zurli visează să ajungă într-un colţ de pe glob. Clopoţel îşi doreşte nespus de mult să vadă Turcia şi minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoţia, să afle istoria kiltului şi despre bucatele tradiţionale scoţiene. Mulţumesc visează cu ochii deschişi la măreaţa Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetiţa Zurli... ea vrea să ia România la pas!

Au economisit de-a lungul anului, şi-au strâns toate cadourile primite de la Tanti Prezentatoarea, le-au adunat pe toate într-un loc şi sunt gata să pornească la drum cu ele. Până la capătul pământului!

Și pentru că în această călătorie au nevoie şi de un îndrumător, ei îl află în persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gaşca Zurli descoperă lumea şi îşi îndeplineşte visul mult visat.

10 oraşe, 10 spectacole fantastice, cântece noi din care copiii şi părinţii învaţă să lupte în fiecare zi pentru visul lor.

BRAȘOV, 15 octombrie, Sala Dacia, Complex Lux Divina, ora 19.00

În octombrie, Gaşca Zurli îi învită de toţii picii în cea mai frumoasă aventură. Explorăm împreună lumea, descoprim lucruri noi, învăţăm o mulţime de lucruri despre ţări şi tradiţii, devenim mai curioşi, mai buni, mai luptători.

Pentru că orice e posibil, trebuie doar să vrem!

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.