Festivalul Junior Music Fest, ediţia a V-a (05-06 octombrie 2019)

Festivalul Junior Music Fest, ediţia a V-a (05-06 octombrie 2019)

La acest sfârşit de săptămână, respectiv 05-06 octombrie 2019, va avea loc la Sala Patria - Filarmonica Braşov, a V-a ediţie a Festivalului de muzică pop pentru copii şi adolescenţi Junior Music Fest, organizat de Asociaţia Kids Music Production, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, un proiect co-finanţat din Bugetul Local al Municipiului Braşov.
Peste 120 de concurenţi din toate colţurile ţării, un Juriu de calibru format din Aurelian Temişan, Luminiţa Anghel, Monica Davidescu, Ciro de Luca şi Nicole Cherry, premii atractive, recitalurile invitaţilor, vor transforma Braşovul în acest weekend într-o lume de poveste. În prima zi, pe 05 octombrie, începând cu ora 10,00, va avea loc concursul, festivalul fiind structurat pe opt categorii de vârstă, cuprinse între 05 şi 18 ani. Vor fi acordate note la vedere după evoluţia fiecărui concurent. Cea de-a doua zi, pe 06 octombrie, începând cu ora 11,00, va avea loc Gala Laureaţilor şi recitalurile membrilor juriului, precum şi a câştigătorului ediţiei a IV-a a festivalului.
Intrarea este liberă. Valoarea proiectului este de 48.735 de lei, din care, cofinantarea Primariei Braşov, prin Ghidul de finanţare al Proiectelor Culturale, este de 35.535 lei
D.R.