Au fost amenajaţi primii 200 de metri din traseele de biciclete de pe Postăvarul

Au fost amenajaţi primii 200 de metri din traseele de biciclete de pe Postăvarul

Având în vedere că vremea a fost favorabilă derulării lucrărilor, angajaţii TrailBros au reşit să amenajeze primii 200 de metri din traseele de mountain bike pe care Asociaţia Club Sportiv NH Bike le realizează în masivul Postăvarul, în cadrul parteneriatului cu Primăria Braşov. În acelaşi timp, la sfârşitul săptămânii trecute, Consiliul Local a aprobat studiul de fezabilitate pentru celelalte 3 trasee pe care le va amenaja Primăria Braşov, în cadrul programului de investiţii.
,,Faptul că vremea ţine cu noi ne-a ajutat să realizăm deja primii 200 de metri din traseele de biciclete pe care asociaţia noastră (NH Bike n.n.) le execută, în parteneriat cu Primăriei Braşov. Sper să reuşim să lucrăm cât mai mult până la venirea sezonului rece, astfel încât, în primăvara viitoare, când vom relua lucrările, să fim destul de avansaţi. Lucrările sunt realizate de cei de la TrailBros, o firmă cu experienţă în domeniul amenajării pistelor de mountain bike, astfel încât avem siguranţă că vor alege cele mai bune soluţii pentru practicanţii acestui sport", a declarat Bogdan Micu, reprezentantul NH Bike.
,,Mă bucur că se lucrează în acest ritm şi deja traseele realizate de NH Bike încep să capete formă. Și în cazul celor 3 trasee, realizate de Primăria Braşov, am ajuns într-o fază destul de avansată. După aprobarea indicatorilor tehnico-economici din ultima şedinţăa Consiliului Local, am depus documentaţiile necesare pentru obţinerea avizelor, iar după această etapă, de avizare,, având în vedere că avem şi proiectul tehnic, putem demara lucrările. Sper ca şi la aceste trasee, chiar dacă sunt mult mai complexe decât cele la care a început execuţia, lucrările să se desfăşoare tot într-un ritm alert, astfel încât, curând, iubitorii acestui sport să aibă la dispoziţie 6 trasee de mountain bike, cu diferite nivele de dificultate, ce însumează aproximativ 20 de kilometri lungime", a precizat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.
D.R.