PSD Braşov: Românii au ales un tur doi între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

PSD Braşov: Românii au ales un tur doi între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

Organizaţia Judeţeană PSD Braşov le mulţumeşte celor peste 40.000 de braşoveni pentru exprimarea opţiunilor de vot la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Potrivit conducerii organizaţiei judeţene, rezultatul înregistrat în primul tur al alegerilor prezidenţiale arată o consolidare a sprijinului politic pentru PSD şi pentru candidatul Viorica Dăncilă.
“Votul braşovenilor, la nivelul întregului judeţ, transmite foarte clar un mesaj de stabilizare şi deschide o nouă etapă în evoluţia organizaţiei noastre, pe plan judeţean. Astăzi, PSD este singura forţă politică implicată în protejarea şi creşterea bunăstării românilor, într-un context în care se vorbeşte din ce în ce mai mult despre politici de austeritate, taxe crescute şi instabilitate. Astăzi, cetăţenii ne-au demonstrat încă o dată că înţeleg puterea votului şi că au ales un tur doi între Viorica Dăncila şi Klaus Iohannis".
Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, spune că organizaţia pe care o conduce va folosi toată energia membrilor săi pentru a-i convinge pe braşoveni să o susţină pe Viorica Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
"Dorinţa şi speranţa noastră este ca în turul al doilea, Iohannis să accepte dezbaterea publică la care l-a provocat Viorica Dăncilă şi să renunţe la a se mai ascunde de electorat. Cea mai înaltă competiţie electorală din ţara noastră trebuie să fie marcată de o dezbatere a proiectelor şi a viziunii despre viitorul României şi al românilor. Și stiu că nu doar noi ne dorim acest lucru, ci fiecare român în parte. Este datoria candidaţilor să îi respecte pe cetăţeni, iar noi am făcut şi vom continua să facem acest lucru. Spre deosebire de Klaus Iohannis, care are o obsesie faţă de PSD, partid pe care doreşte să îl elimine din ţară, aşa cum chiar el a declarat în seara alegerilor, PSD şi Viorica Dăncilă promovează un mesaj de unitate, stabilitate şi consens la nivelul întregii societăţi. Este o diferenţă uriaşă faţă de mesajul de ură, singurul pe care Klaus Iohannis a ştiut să îl promoveze de când este preşedinte", a declarat Marius Dunca.