Ce a apărut pe contul de Facebook al Vioricăi Dăncilă după ce a demisionat din fruntea PSD

Ce a apărut pe contul de Facebook al Vioricăi Dăncilă după ce a demisionat din fruntea PSDViorica Dăncilă a transmis un mesaj în care vorbeşte despre demisia de la conducerea PSD. Fostul premier a mulţumit tuturor susţinătorilor ei şi are speranţa ca noua conducere PSD să asculte în permanenţă de români.

"Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulţumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează şi îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viaţa politică din România. Rămân, ca şi până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-şi face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalităţii de şanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat şi cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului şi scorul de la alegerile care urmează.

Aşa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să ştim să ne adaptăm vremurilor şi să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranţa ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanenţă pulsul societăţii şi întorcându-se de fiecare dată la români", a spus Dăncilă.

A.C.