Bijuterii în valoare de 33.000 de euro aruncate la tomberon

Bijuterii în valoare de 33.000 de euro aruncate la tomberon

Un bărbat a reuşit performanţa să arunce bijuteriile soţiei, în valoare de peste 33.000 de euro, la coşul de gunoi. Familia îşi ţinea bijuteriile ascunse în trei saci de gunoi, pentru a păcăli eventualii hoţi.
Geoffrey a decis să pună colecţia soţiei sale în sacii de plastic după ce i-a fost furat GPS-ul, care conţinea şi adresa casei sale. Planul, despre care bărbatul a spus că i se părea "genial", dorea să-i păcălească pe hoţi, potrivit DailyMail. Problemele au apărut când bărbatul, împreună cu copiii săi, a făcut curăţenie în casa din care urmau să se mute şi le-a spus celor mici să-i dea toţi sacii de gunoi rămaşi în urmă. Din neatenţie, printre aceştia se numărau şi cei care conţineau aurul. Familia îşi ţinea bijuteriile ascunse în trei saci de gunoi, pentru a păcăli eventualii hoţi.

Geoffrey a decis să pună colecţia soţiei sale în sacii de plastic după ce i-a fost furat GPS-ul, care conţinea şi adresa casei sale. Planul, despre care bărbatul a spus că i se părea "genial", dorea să-i păcălească pe hoţi, potrivit DailyMail.

Problemele au apărut când bărbatul, împreună cu copiii săi, a făcut curăţenie în casa din care urmau să se mute şi le-a spus celor mici să-i dea toţi sacii de gunoi rămaşi în urmă. Din neatenţie, printre aceştia se numărau şi cei care conţineau aurul.

A.C.