Filiala Braşov UZPR, apreciată de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Filiala Braşov UZPR, apreciată de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Sâmbăta, 11 ianuarie 2020, Filiala Braşov "Aurel Mureşianu " a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) a organizat trei evenimente importante: 101 ani, de la înfiinţarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România; 170 de ani, de la naşterea lui Mihai Eminescu - Patronul spiritual al UZPR şi 30 de ani de presă liberă braşoveană postdecembristă.
La aceste evenimente, a participat şi preşedintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, care a venit cu surprize şi a acordat o distincţie şi o medalie Filialei Braşov "Aurel Mureşianu ", pe care i-a înmânat-o preşedintelui filialei, Ioan Pamparău, pentru contribuţia sa la organizarea şi bunul mers al filialei braşovene.
De asemenea, a acordat Distincţia "Credinţă şi loialitate " jurnalistului Ioan Popa şi jurnalistei Anca Sigmirean, de la Radioteleviziunea Transilvania, pentru talentul, devoţiunea şi responsabilitatea puse în slujba înnobilării profesiei de jurnalist.
Cu acest prilej a fost lansat şi site-ul Filialei Braşov "Aurel Mureşianu " al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, care să vină în întâmpinarea jurnaliştilor cu informaţii legate de Statutul Uniunii şi alte informaţii, privind activitatea filialei braşovene:
www. uzprbrasov. ro

Ileana Gafton Dragoş Foto/text