Tragedie pe râul Olt: Un băiat s-a înecat şi un alt copil, de negăsit!

Tragedie pe râul Olt: Un băiat s-a înecat şi un alt copil, de negăsit!

O tragedie s-a întâmplat în satul Bogata, comuna Hoghiz, judeţul Braşov, în data de 12 ianuarie 2020: doi băieţi au fost daţi dispăruţi de părinţi. Din nefericire, unul dintre ei a fost găsit mort, aseară, înecat în Râul Olt. Al doilea băiat nu a fost găsit până în prezent, deşi la faţa locului s-au deplasat organele abilitate, care scormonesc zona, cu toate forţele.
Surse din anchetă ne-au declarat că fac căutări 24 de ore din 24 şi se tem să nu fie vorba de ce e mai rău. Căutătorii speră, totuşi, ca, măcar, acest băiat să fie găsit în viaţă. Nenorocirea, se pare, că a venit ca urmare a faptului că băieţii s-ar fi dat pe gheaţă pe râul Olt şi gheaţa s-a rupt, fiind băgaţi sub apă. De dimineaţă s-a vorbit cu tatăl băieţilor, care a pornit şi el în scormonirea zonei, pentru a da de urmele celui de-al doilea băiat.
Din informaţiile obţinute a reieşit faptul că mama băiatului găsit mort este văduvă şi traia împreună cu bărbatul din satul Bogata , care avea pe celălat băieţel, care nu a fost găsit până în prezent. O dramă uriaşă intr-o familie greu încercată. Autorităţile continuă căutările celui de-al doilea băiat.

Ileana Gafton Dragoş