Interviurile pentru functia de procuror general s-au incheiat. C. Predoiu: Cei care nu vor fi propusi sa nu uite ca e nevoie de ei

Interviurile pentru functia de procuror general s-au incheiat. C. Predoiu: Cei care nu vor fi propusi sa nu uite ca e nevoie de ei

Interviurile pentru functia de procuror general, organizate de Ministerul Justitiei, s-au incheiat. Toate proiectele de management vor fi reanalizate, iar o decizie va fi luata in termenul stabilit, a anuntat ministrul Catalin Predoiu.





"Respect pentru toti candidatii!





Au demonstrat profesionalism si valoare atat la interviu cat si la lucrarile scrise. Parchetele si justitia au nevoie in continuare de ei in prima linie, dincolo de rezultatul selectiei. Sper ca cei care nu vor fi propusi pentru numire, sa nu uite cele de mai sus. Acum, dupa ce s-a lamurit ca toti isi cunosc meseria de procuror si au vocatia de lider, urmeaza, mai intai, deliberarea cu privire la ce tip de lider este nevoie, in functie de ceea ce s-a intamplat, bine sau rau, in ultimii 10-15 ani in Ministerul Public si ceea ce este de facut in urmatorii 3 ani si mai bine in Ministerul Public.





Refacerea si modernizarea Ministerului Public vor cuprinde un ciclu mult mai lung decat urmatorii 3 ani si fiecare etapa va avea cerintele si provocarile ei. Voi revedea dosarele de candidatura, in special, acum, proiectele de management, voi revizita notitele de interviu si de discutii cu membrii comisiei. Apoi, voi lua o decizie, in termenul fixat", a transmis ministrul Justitiei.





A.C.