Campania “#Muzica dă putere" continuă cu succes!

Campania “#Muzica dă putere" continuă cu succes!

Este a doua săptămână în care muzica continuă să dea putere, din mediul online. Oamenii au primit cu mare bucurie concertul transmis joi, 26 martie 2020, de Filarmonica Braşov. Filarmonica la Tine acasă - Concert online, este modalitatea prin care instituţia este, în continuare, alături de publicul fidel şi nu numai, sustinând moral şi emoţional comunitatea care treversează aceste momente.
De această dată Filarmonica a ales pentru iubitorii muzicii clasice Concertul Simfonic susţinut anul trecut de Orchestra Simfonică sub bagheta dirijoarei Antonella Bona, solistul fiind Marcello Mazzoni. Din programul concertului au făcut parte lucrările: Fr. Chopin - Concert nr. 2 pentru pian şi orchestră în fa minor op. 21, G. Martucci - Nocturna nr. 1 pentru orchestră op. 70 şi O. Respighi - Poemul simfonic "Pini di Roma".
Concertul înregistrat transmis live în mod gratuit de către instituţie a generat în timp real trăiri asemenea celor din sala de concerte. Reacţiile celor ce au fost prezenţi online la concert au fost încărcate de bucurie şi de emoţie cu totul şi cu totul speciale.
“#Muzicadăputere" este campania derulată de Filarmonica Braşov în aceste momente, arătând că acum avem nevoie de conştientizarea forţei pe care ne-o dau valorile noastre naţionale.
,,Acum, în inima românilor se naşte altceva! Devine o campanie derulată la nivel de ţară, pentru că unele postări de mare impact au fost preluate şi distribuite de mii de oameni din toată ţara şi chiar de dincolo de graniţe, fapt ce a dus la o “unire" a românilor în trăire, la o conştientizare la nivel naţional a regăsirii cu valorile de neam şi de ţară pe care muzica ni le aminteşte în aceste momente. Balada sau Ciocârlia au acest dar! Ascultaţi-le şi veţi simţi şi trăi regăsirea şi renasterea în forţa pe care o transmit. Ne ajută să rămânem sănătoşi. Sunt ancorate în CREDINȚĂ!" - Alexandra Grancea, PR Filarmonica Braşov
Dorul şi dragul de muzică şi-au spus cuvântul în pagina oficială de socializare a Filarmonicii Braşov, creşterea impactului cu publicul fiind în continuă creştere.
D.R.