S-a stins directorul Directiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu

S-a stins directorul Directiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu

Șeful Directiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu, a încetat din viaţă, la numai 29 de ani. Horia Stancu a suferit un atac cerebral săptămâna trecută, chiar în timpul unei întâlniri la Institutia Prefectului Braşov. A fost un om dedicat meseriei, care a dorit să facă, mereu, totul, la perfecţiune. O persoană care s-a comportat ireproşabil cu subordonaţii, care a răspuns amiabil presei braşovene, căreia i-a furnizat mereu informaţiile obiective necesare.

Prefectul Catalin Vasii a postat pe site-ul institutiei pe care o conduce un mesaj în care îşi exprima pierderea pe care toţi brasovenii, o suferă, odată cu plecarea lui Horia Stancu dintre noi. "Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în faţa căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze şi să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!".
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
,,Vă mulţumim pentru toate gândurile bune, pe care le-aţi transmis în ultimele zile pentru Horia şi că sunteţi alături de noi şi acum, în aceste momente extrem de grele pentru noi. Colectivul de la DRDP Braşov este adânc întristat de această pierdere şi este alături de familia îndurerată. Noi îl vom purta în suflet mereu, tot pe drum, aşa cum îi plăcea lui să spună. Dumnezeu să-l odihnescă!"a spus şi purtătoul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes
D.R.