Probleme în trei oraşe care sunt desemnate să găzduiască în 2021 Campionatul European de fotbal; forul european, în derută!

Probleme în trei oraşe care sunt desemnate să găzduiască în 2021 Campionatul European de fotbal; forul european, în derută!

Preşedintele forului european de fotbal, Alexander Ceferin, ia în calcul că anumite oraşe s-ar putea retrage de la organizarea turneului final al Campionatului European de fotbal.
,,În principiu, plănuim să organizăm în aceleaşi locuri. Cu nouă oraşe, totul este stabilit. Avem probleme cu trei alte oraşe, nu ştim cum vom face, deci vom continua să discutăm. Pe scurt, vrem să organizăm, aşa cum era stabilit, în 12 oraşe. Dacă nu, suntem gata să facem asta în zece, nouă sau opt oraşe", a spus Ceferin.
EURO 2020 care ar fi trebuit să aibă loc în acest an a fost amânat pentru 2021, din cauza pandemiei care s-a abătut asupra întregii lumi. Turneul final, programat mai nou între 11 iunie şi 11 iulie 2021, ar fi urmat să fie organizat de 12 oraşe, dar nu toate au confirmat că vor să mai organizeze şi anul următor.
În aceste condiţii, România ar putea primi de la UEFA mai multe meciuri, faţă de cele 4 pe care le are în prezent. Anunţul a fost făcut de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Suntem în discuţii cu UEFA, pentru a organiza mai multe meciuri de la EURO, în caz că este nevoie", a anunţat Burleanu.
D.D.