Dino Parc Râşnov se redeschide, din 22 mai

Dino Parc Râşnov se redeschide, din 22 mai

Conform reglementărilor în vigoare, am pregătit o serie de măsuri de protecţie, atât pentru vizitatori cât şi pentru angajaţii parcului. Pentru ca vizita în parc, în această situaţie neobişnuită, să fie un moment frumos şi relaxant pentru toată lumea, contăm pe înţelegerea şi sprijinul vizitatorilor şi al partenerilor noştri.

Mai jos am listat toate măsurile de protecţie luate în parc, dar şi câteva recomandări pentru vizitatori:

· Suplimentăm numărul de case de bilete, în funcţie de fluxul de oameni pe care îl vom avea la parc. De asemenea, le recomandăm vizitatorilor noştri să opteze şi pentru achiziţia de bilete online de pe bilete.ro - https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/

· Recomandarea noastră este ca toţi vizitatorii să poarte mască de protecţie. Este recomandat ca şi copiii de peste 3 ani să poarte mască de protecţie. În cazul în care cineva nu are, se vor putea achiziţiona măşti şi mănuşi fără adaos comercial de la intrarea în parc.

· Am instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opţională, iar dacă scannerul detectează o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să îşi reprogrameze vizita la Dino Parc.

· Pentru a evita supraaglomerarea, am implementat un sistem care ne permite să ştim constant numărul de vizitatori care vor intra în parc.

· Am amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toţi vizitatorii vor fi rugaţi să păşească înainte de a intra.

· Fluxurile de intrare şi ieşire ale parcului sunt acum complet separate.

· Pentru moment, cinematografele, expoziţiile indoor şi locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activităţi vor fi deschise de îndată ce situaţia generală o va permite.

· Am lărgit aleile de pe traseul cu dinozauri.

· Vizitatorii noştri vor avea acces în toate spaţiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomeraţia pe traseu. De asemenea, am mai amplasat încă 150 de bănci cu distanţă între ele.

· Pe toată durata zilei, la fiecare 15 minute, vom dezinfecta spaţiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.)

· Am amplasat recipiente cu dezinfectant atât la intrare cât şi în interiorul parcului.

· Toţi colegii noştri din parc vor avea echipament de protecţie adecvat.

· Am suplimentat staff-ul pentru a supraveghea mai bine respectarea măsurilor de igienă şi de distanţare socială.

· Am amplasat plăcuţe informative cu regulile care trebuie respectate în cele mai vizibile locuri din parc.

Doar împreună vom reuşi să trecem cu bine peste această perioadă, aşa că ne bazăm în totalitate pe înţelegerea celor care ne vor trece pragul.

Echipa Dino Parc Râşnov