Donald Trump: În această dimineaţă am fost testat pozitiv, adică a fost negativ

Donald Trump: În această dimineaţă am fost testat pozitiv, adică a fost negativ

Donald Trump stârneşte din nou zâmbete şi confuzie. De data aceasta, printr-o declaraţie halucinantă despre rezultatul testului COVID pe care şi-l face în fiecare dimineaţă. Mai târziu a vizitat o fabrică de maşini. Nici de această dată nu a fost văzut purtând mască. Nu a vrut să dea satisfacţie presei purtând una în faţa camerelor, a fost explicaţia sa.

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite: Am fost testat foarte pozitiv într-un alt sens. Aşadar, în această dimineaţă am fost testat pozitiv, adică a fost negativ. Nu, rezultatul testului din această dimineaţă a fost perfect. Ceea ce înseamnă că rezultatul testului a fost negativ.

Reporter: Ne-aţi putea explica raţionamentul din spatele deciziei dumneavoastră de a nu purta mască?

Donald Trump: Dar am purtat. Am avut mască înainte de asta. Am purtat una în spate, dar nu am vrut să dau presei satisfacţia de a mă vedea.

Reporter: Aţi avut şi ochelari?

Donald Trump: Da, am avut şi ochelari şi mască acolo în spate. Uite încă una, poftim.

Reporter: De ce nu purtaţi şi acum?

Donald Trump: Pentru că aici... Poftim! Pentru că aici nu este necesară. Toată lumea a fost testată, eu am fost testat. Am fost testat chiar azi dimineaţă. Nu este nevoie.

Reporter: Dar directorii de ce le poartă?

Donald Trump: E alegerea lor. Mi s-a dat de ales.

Reporter: Dar aţi putea da exemplu americanilor dacă v-ar vedea cu mască?

Donald Trump: Cred că este un exemplu în ambele sensuri. După cum v-am spus, am purtat. Cred că arăt mai bine cu mască. Chiar aşa e. Arăt mai bine cu mască, dar acum vorbesc, aşa că nu o port.

Reporter: Domnule Ford, puteţi confirma că i s-a spus preşedintelui că este în regulă să nu poarte mască în această zonă?

Bill Ford: E decizia lui.

A.C.