Huawei MatePad Pro: Cea mai performantă tabletă HUAWEI a fost lansată în România şi vine cu magazinul Huawei AppGallery preinstalat

Huawei MatePad Pro: Cea mai performantă tabletă HUAWEI a fost lansată în România şi vine cu magazinul Huawei AppGallery preinstalat

Luna aceasta, HUAWEI a lansat pe piaţa din România noua tabletă vârf de gamă MatePad Pro, care se remarcă prin caracteristici unice, performanţe ridicate şi design ultra-subţire. Astfel, tableta este ideală pentru activităţile remote, fie că vorbim despre conferinţe video, sesiuni de online schooling sau activităţi de relaxare. În plus, MatePad Pro vine cu AppGallery preinstalat, pentru acces rapid către aplicaţiile preferate ale utilizatorilor.
Cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă

Huawei MatePad Pro vine un ecran LCD IPS cu rezoluţie 2K QHD (2560 × 1600) şi o diagonală 10,8 inchi, iar rama sa ultra-îngustă este realizată din aliaj de magneziu. Tableta este uşoară, durabilă şi poate fi transportată cu succes în orice loc. Totodată, MatePad Pro are cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%, spre bucuria utilizatorilor, care au la îndemână un spaţiu de lucru generos.

Disponibilă în variante cu şi fără cartelă SIM, noua tabletă Huawei are conectivitate Bluetooth şi wireless. Huawei MatePad Pro oferă o memorie internă de 128 GB, care poate fi extinsă până la 256 GB, cu ajutorul unui card de memorie. Modelul Wi-fi al tabletei poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 2.499 lei, în timp ce versiunea LTE este disponibilă în România la preţul recomandat de 2.699 lei.

Pentru fotografii, filmări sau participarea la video-conferinţe, MatePad Pro are camere de 13 şi 8 megapixeli şi un difuzor cu patru canale de înaltă amplitudine Harman Kardon, capabil să reproducă chiar şi cele mai complexe sunete.
Procesor cu 8 nuclee şi 8 GB RAM fără supraîncălzire

Noul procesor Kirin 990 are 8 nuclee şi produce până la 2,86 Ghz, iar unitatea de procesare grafică Mali-G76 cu 16 nuclee îmbunătăţeşte considerabil performanţa şi autonomia bateriei pentru o experienţă fluidă de gaming şi divertisment. Huawei MatePad Pro are şi o memorie RAM de până la 8 GB, iar toată această performanţă este suportată de un sistem de răcire în 12 straturi care permite tabletei să rămână rece chiar şi atunci când este foarte solicitată.

Prima tabletă care suportă încărcare wireless şi încărcare wireless inversă

Bateria tabletei Huawei MatePad Pro are o capacitate de 7250 mAh şi oferă o autonomie foarte bună datorită funcţiilor de economisire a energiei integrate în Kirin 990 şi sistemul de operare EMUI10. Tableta vine cu un adaptor de 20 W pentru încărcare rapidă şi are funcţie de fast-charging.

Huawei MatePad Pro este şi prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless şi încărcare wireless inversă, deci utilizatorii îşi pot încărca wireless alte dispozitive cu ajutorul tabletei, precum smartphoneuri sau căşti. Astfel, pe lângă funcţionalităţile proprii, tableta Huawei MatePad Pro îi oferă utilizatorului posibilitatea de a rămâne conectat cu întregul ecosistem de dispozitive preferate, chiar şi în momentele în care se află în deplasare.
Huawei AppGallery conţine toate aplicaţiile de care aveţi nevoie pentru activităţile de zi cu zi

Tableta MatePad Pro vine cu Huawei AppGallery preinstalat, iar platforma conţine zeci de mii de aplicaţii internaţionale şi 450 de aplicaţii româneşti. În AppGallery găsim aplicaţii de chat, mesagerie, banking, reţele de socializare, aplicaţii utilitare, ştiri, divertisment, jocuri şi multe altele.

Printre cele mai utile aplicaţii pe care utilizatorii le pot descărca din AppGallery se numără aplicaţiile de ştiri şi divertisment, precum Digi Online, Cinemagia, Ziare.com, Biziday, Orange TV Go sau Telekom TV.

Pentru cei care îşi desfăşoară activităţile profesionale de zi cu zi din faţa tabletei, suita Office este la îndemâna lor, în AppGallery. Aplicaţii precum Lajumate.ro, Olx.ro, Jerry’s Pizza sau FoodPanda sunt şi ele parte din biblioteca virtuală.
Sesiuni de învăţare din faţa tabletei MatePad Pro, cu aplicaţii utile pentru copii

Huawei AppGallery acordă atenţie sporită zonei de educaţie. Printre cele mai populare aplicaţii, se numără cele de învăţare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. Aplicaţia Mondly, dezvoltată de operatorii locali, este şi ea prezentă în AppGallery. Cu ajutorul acestor aplicaţii, MatePad Pro îi ţine pe cei mici conectaţi cu activităţi educative, într-un mod distractiv şi sigur.

Toate aplicaţiile trec printr-un test strict de verificare, pentru a proteja aplicaţiile dezvoltatorilor împotriva activităţilor periculoase. Sistemul de evaluare a vârstei creează un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicaţiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.
Cadouri pentru primii 100 de clienţi

Cu ocazia lansării pe piaţa din România, Huawei MatePad Pro dispune de un pachet promoţional: primele 100 de persoane care achiziţionează un Huawei MatePad Pro primesc gratuit un Mouse Bluetooth Huawei şi o Tastatură Magnetică Huawei, accesorii care transformă tableta într-un instrument de lucru util şi complet.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutăţile din AppGallery, puteţi vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicaţii internaţional al HUAWEI.

A.C.