Marius Dunca, preşedinte PSD Braşov: Consiliul Judeţean este complicele celor care au distrus spitalele braşovene

Marius Dunca, preşedinte PSD Braşov: Consiliul Judeţean este complicele celor care au distrus spitalele braşovene

Braşovenii trebuie să ştie că Adrian Veştea şi conducerea PNL a CJ Braşov au întreţinut şi încurajat o reţea organizată, care a distrus sistemul de sănătate din judeţ.
Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, critică în termeni duri conducerea Consiliului Judeţean şi pe Preşedintele CJ Braşov, liberalul Adrian Veştea, după ce Procurorii braşoveni au dispus urmărirea penală faţă de directorul financiar al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, Diana Croitoru.
Aceasta este acuzată de procurori că, în plină pandemie Coronavirus, a furat echipamente medicale şi produse sanitare din inventarul Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, pentru a fi folosite la căminul de bătrâni Paradisul Montan din localitatea Moieciu.

“Cât se mai ascunde Adrian Veştea de răspundere" Cât mai poate ascunde ilegalităţile făcute de oameni pe care i-a numit şi susţinut în funcţii de răspundere în sistemul de sănătate braşovean" Realitatea este că Adrian Veştea a susţinut la conducerea sănătăţii din Braşov o gaşcă de prieteni care au distrus spitale, au batjocorit medici şi au furat, în plină pandemie, echipamentele de protecţie destinate personalului medical şi pacienţilor.


Braşovenii trebuie să ştie că Adrian Veştea şi conducerea PNL a Spitalului Judeţean au întreţinut şi încurajat o reţea organizată, care a distrus sistemul de sănătate, au lăsat spitale în paragină şi au furat bani publici. Cazul managerului de Spitalul de Neurologie nu este nou, toată administraţia publică a PNL ştiind că aceasta administra în paralel şi un cămin de bătrâni, unde de-a lungul timpului au existat nenumărate nereguli trecute cu vederea", arată Marius Dunca.

Preşedintele PSD Braşov aminteşte că de-a lungul timpului au existat numeroase semnale de alarmă trase de mass-media, braşoveni sau procurori, care au arătat dezastrul din spitalele braşovene administrate de CJ. Cu toate acestea, Preşedintele CJ, liberalul Adrian Veştea, nu a vorbit niciodată despre acuzaţiile care i-au fost aduse cu privire la susţinerea în funcţii publice a unor persoane controversate sau asociate unor grupuri de interese certate cu legea.

“Dacă PNL Braşov şi Adrian Veştea au uitat, le reamintesc că au numit, susţinut şi tolerat în funcţia de Preşedinte al Comisiei de sănătate din Consiliul Judeţean Braşov un personaj controversat. Penal, cum le place atât de mult PNL-iştilor să spună. Le reamintesc de situaţia extrem de gravă de la Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov, unde condiţiile sunt degradante pentru pacienţi şi pentru personalul medical. Le reamintesc cum au organizat concursuri trucate pentru a-şi pune în funcţe clientela politică, dând la o parte medici cu experienţă care şi-au câştigat dreptatea în tribunal. Aceasta este sănătatea la standarde înalte pe care PNL şi Adrian Veştea le-au promis-o braşovenilor" A venit vremea să răspundeţi pentru toate acestea! Nu vă mai ascundeţi!", le transmite Marius Dunca liberalilor braşoveni.