Cele două vedete super celebre care au picat bacul. Au luat 3 chiar la limba română

Cele două vedete super celebre care au picat bacul. Au luat 3 chiar la limba română

În fiecare an, cele două vedete trebuie să se confrunte cu o situaţie ruşinoasă. În perioada examenului de bacalaureat, cititorii sunt mai interesaţi ca niciodată să ştie cum s-au descurcat cu studiile cei pe care-i văd foarte des la televizor şi astfel află că unii dintre ei au reuşit în viaţă fără prea multă carte. Adelina Pestriţu şi Iulian Luciu sunt două dintre vedetele super celebre care au picat examenul de bacalaureat cu note jenante. Mai exact, ele au obţinut nota 3 chiar la limba şi literatura română. Adelina a absolvit cursurile Colegiului Naţional "Dinicu Golescu" din Câmpulung, secţia filologie, în anul 2006. Ea a trecut cu brio de proba orală, dar la cea scrisă a confundat subiectele şi a reuşit abia un 3,60.



Cum justifică Adelina Pestriţu nota 3 de la bac



"Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre "Ion", am scris despre "Moromeţii". Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română", a povestit Adelina Pestriţu despre situaţia ei de la examenul maturităţii



Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a picat examenul de Bacalaureat în acelaşi an. Ea era elevă a grupului Școlar Industrial Sf. Pantelimon din Bucureşti, iar la proba scrisă de limba română abia a obţinut nota 4,25. A depus contestaţie şi s-a ales cu 3.30.



Ambele vedete şi-au luat într-un final bacul, iar Adelina chiar a absolvit şi o facultate de management.



A.C.