Șoc în lumea sportului mondial : Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Șoc în lumea sportului mondial : Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Marţi, lumea sportului mondial a amuţit o clipă : Novak Djokovic (33 de ani, locul 1 ATP) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce alţi trei jucători de tenis participanţi la Adria Tour, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki, au fost descoperiţi zilele trecute.
Pe lângă aceştia, soţia lui Djokovic (dar nu şi copiii lor!), Marko Paniki, preparatorul fizic al lui Djokovic, Kristijan Groh, antrenorul lui Dimitrov şi soţia lui Viktor Troicki au fost şi ei depistaţi pozitiv.
Novak Djokovic, suspect de coronavirus încă de pe 15 iunie, a plecat duminică în Serbia pentru a efectua testul pentru coronavirus şi atât el, cât şi soţia lui, Jelena, au fost depistaţi pozitiv. Sârbul este acum contestat şi a fost criticat în presa internaţională pentru organizarea turneului demonstrativ în Serbia, la Belgrad, şi în Croaţia, la Zadar.
În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare socială nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.
Sper că lucrurile se vor ameliora şi ne vom relua vieţile aşa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicaţii şi că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile şi vor repeta testul peste 5 zile", a spus Novak Djokovic.
D.R.