Un bărbat din Iaşi a venit la mare pe jos. Bărbatul a ajuns după zece zile la Constanţa şi a slăbit 9 kilograme

Un bărbat din Iaşi a venit la mare pe jos. Bărbatul a ajuns după zece zile la Constanţa şi a slăbit 9 kilograme

Bărbatul din Iaşi care a plecat în urmă cu zece zile la mare, pe jos, fără să mănânce ceva, a ajuns cu bine în Constanţa. Bărbatul a mers în ultima zi aproximativ 55 de kilometri. Omul a scris şi o carte despre postul terapeutic, singura carte din ţară care descrie cele 40 de zile de post.

"În ultima zi am plecat la 5.30 - 6.00 şi am făcut circa 75.000 de pasi. A fost incredibil chiar şi pentru mine că am reuşit să merg în ultima etapa aproape 55 de kilometri.

A fost soare puternic, cald, însă puţin după ora 19.00 şi eu şi ceilalţi trei prieteni care m-au acompaniat în ultima zi a pelerinajului am reuşit să trecem poarta mănăstirii, a destinaţiei noastre din comuna Târguşor, Constanţa. Am avut o bucurie extraordinară.

Am indicat celor care doresc să înţeleagă faptul că omul este capabil de lucruri deosebite, mult peste ceea ce ştim din educaţia formală.

Nu voi mânca nimic până luni, când voi face analizele la Constanţa pentru a arata că nu am consumat deloc alimente în toată perioada aceasta.

Este o victorie pentru Om în general şi pentru postul terapeutic. Eu mă pregătesc astăzi de lansarea cărţii "Jurnalulul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă", carte care descrie clar şi detaliat experienţă unui asemenea post terapeutic cu apa.

Ieri a fost cea mai lungă şi grea etapă, însă am ajuns la finish după mai bine de 13 ore de mers. Am slăbit 9 kg în aceste zile şi nu am avut stări de rău" a spus Cezar Elisei, potrivit ziaruldeiasi.ro.
În primele zile bărbatul slăbise aproape 3 kilograme şi avea probleme la genunchi

Cezar Elise a străbătut în primele zile deja primii 140 de kilometri din traseu. El a trecut prin Bârlad, iar următoarea ţintă a fost localitatea Cuca, la 45 de kilometri.

El spunea că se simte bine chiar dacă nu a mâncat nimic de câteva zile şi că a slăbit 2,5 kilograme.

Doar un genunchi i-a făcut uşoare probleme, dar şi l-a bandajat şi nu consideră că e motiv de întrerupere a călătoriei.

A.C.