Regizor român mort, după ce infirmierii l-au scăpat de pe targă: "Spitalul, un laborator al morţii"

Regizor român mort, după ce infirmierii l-au scăpat de pe targă: "Spitalul, un laborator al morţii"

Regizorul Octavian Fulger s-a stins din viaţă, după ce infirmierii Spitalului Floreasca i-ar fi fracturat coastele la mutarea din ambulanţă. Nora pacientului de 70 de ani susţine că acesta suferea de hemoragie digestivă, însă medicii au refuzat internarea.

Bărbatul aflat în stare de semiconştienţă a ajuns acasă cu o ambulanţă, unde în cele din urmă a murit. Acuzaţiile femeii nu se opresc aici.

Într-o postare, ea descrie Spitalul de Urgenţă Floreasca drept "un laborator al morţii".

"Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanţă.

Conducători criminali. Opriţi genocidul împotriva românilor. Toţi cei ce au guvernat şi guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgenţă Aseară. Cel mai mare spital de urgenţă;

- oameni căzuţi lângă gardul spitalului lăsaţi sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.

Libărcile se plimba în voie într-un spaţiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mişună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienţii, aparţinătorii etc., ţinuţi la gardul spitalului precum ciumaţii.

-secţia UPU ţinută intenţionat goală

- socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă.

Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore şi trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstienţă.

Personalul de pe Ambulanţă s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, fabrica de făcut bani din suferinţa oamenilor. Ticăloşilor", se arată în postarea femeii.

A.C.