Cei doi portari ai echipei de hochei Corona şi-au prelungit contractele cu echipa Braşovului

Cei doi portari ai echipei de hochei Corona şi-au prelungit contractele cu echipa Braşovului

Portarul cu dublă cetăţenie, româno - slovacă, Patrik Polc (35 de ani), şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon cu Corona Braşov Wolves.
Venit la Braşov înaintea sezonului 2010/2011 şi cu un singur sezon de întrerupere (sezonul 2015/2016, când a evoluat în Slovacia), Patrik va începe al zecelea sezon la Braşov. Este şi unul dintre portarii de bază ai României, apărând - până în acest moment - poarta echipei naţionale în 14 meciuri.
A fost unul dintre cei doi "îngeri păzitori" ai porţii echipei naţionale a României la câştigarea "Diviziei I B" şi accederea în eşalonul doi al hocheiului mondial, în cele 3 meciuri în care a fost titular având un procentaj de 93,8% şuturi apărate.
Și Zoltan Toke (25 de ani), component şi el al echipei naţionale a României, va continua încă un sezon alături de "lupi".
Venit înaintea sezonului 2015/2016 - de la echipa maghiară Debreceni HK - Zoli va începe al şaselea sezon alături de echipa Braşovului.
A fost şi el unul dintre "îngerii păzitori" ai porţii echipei naţionale a României la câştigarea "Diviziei I B", fiind titular în două meciuri şi terminând cu un procentaj de 94,3%.
A reuşit un meci excepţional împotriva Poloniei, unde a contribuit la victorie în mod decisiv apărând 36 de şuturi.
D.R.