Gheorghe Ialomițianu anunță: „Ca primar voi reduce taxele și impozitele locale”

Gheorghe Ialomițianu anunță: „Ca primar voi reduce taxele și impozitele locale”

Gheorghe Ialomiţianu, candidează din partea ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) la funcţia de primar al Braşovului. „Vreau să înființăm parcuri industriale ale municipiului Brașov. Acolo se vor crea locuri de muncă bine plătite pentru brașoveni. Iar eu, ca primar, voi reduce taxele și impozitele locale pentru persoanele fizice și pentru firme. Reducerea aceasta se va compensa prin creșterea încasărilor la bugetul local, încasări rezultate din impozitul pe venit”, anunță printre primele măsuri pe care le va lua. „Firmele brașovene asigură peste 70% din veniturile bugetului Primăriei Brașov. Ele asigură locuri de muncă pentru cetățenii Brașovului, dar și pentru cei care domiciliază în localitățile din Zona metropolitană. Multe societăți funcționează în împrejurimile Brașovului, însă oferă și asigură locuri de muncă pentru locuitorii municipiului Brașov. Ca primar, voi încheia un parteneriat între Primăria Municipiului Brașov și primăriile din zona metropolitană, pentru a crea oportunități și facilități fiscale și bugetare. Dar și pentru a atrage investiții în această zonă, în special din fonduri europene. Primarul Brașovului are datoria să îmbunătățească condițiile de muncă și de viață ale oamenilor”, spune Gheorghe Ialomițianu.

Parteneriat Primărie - mediul de afaceri - Universitate

Candidatul ALDE la Primăria Brașov mai transmite: „Vom realiza un parteneriat între Primăria Brașov, mediul de afaceri brașoven și Universitatea Transilvania, pentru a-i da o utilitate Centrului CATTIA. Va fi în beneficiul Brașovului: vor câștiga firmele, studenții și profesorii, bugetul municipiului Brașov”.

Ialomițianu: „Intervin pentru a ajuta firmele brașovene”

Despre criza economică prin care trec firmele din Brașov, Ialomițianu declară: „În această perioadă de criză, voi interveni imediat pentru ca mediul de afaceri să fie ajutat de către Primărie, prin acordarea de facilități fiscale și bugetare. Aceasta să se întâmple acum, când firmele au nevoie de susținere pentru a rezista crizei, pentru a păstra locurile de muncă și pentru ca veniturile brașovenilor să nu fie afectate, ba chiar îmbunătățite. Am soluții și am alături un colectiv de specialiști de valoare, cu experiență, cu idei și dornici de muncă. Vom rezolva rapid aceste probleme, în maxim 2 luni. Pentru ca brașovenii să aibă condiții de muncă și de viață cât mai bune, să fie bine plătiți acasă și să nu mai plece la muncă în străinătate, departe de familii”.

 

Acest articol a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov. CMF: 21200063.