Drumuri închise din cauza vremii

Drumuri închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române semnalează că pe mai multe drumuri naţionale se circulă în condiţii nefavorabile. La această oră în judeţul Galaţi sunt închise pe 18 drumuri naţionale din cauza viscolului.
Autostrada Soarelui şi DN2 Focşani-Urziceni au fost închise. La această oră, la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române sunt semnalate mai multe artere naţionale importante blocate, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile:

* în judeţul Buzău - DN 2C Costesti-Padina şi DN 22 Buzău - Brăila
* în judeţul Vrancea - DN 23A şi DN 23B;
* în judeţul Tulcea - DN 22D (în zona localităţii Măcin);
* în judeţul Galaţi - DN 24 D Galaţi – Baleni;
* în judeţul Brăila - DN 22 Brăila – Râmnicu Sărat;
* în judeţul Prahova - DN1D Albeşti - Paleologul.

Pe DN 23 Brăila – Focşani se circulă pe multe porţiuni alternativ, în ambele sensuri. Mai sunt închise şi drumurile DN 2 Urziceni - Focşani, DN22 Râmnicu Sărat- Balta Albă Brăila, DN 24D Bălăbăneşti-Cuca.

Infotrafic recomandă conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

Dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol).

Sursa: RTV

CORONAPRESS