Compatibilitate Taur - Rac

    
Taur si Rac, Pamānt si Apa īnvaluitoare? Da, ti-ai gasit partenerul dorit. Amāndoi vreti aceleasi lucruri : familie, un camin, stabilitate, siguranta... Amāndoi sunteti foarte senzuali, iar puterile aproape telepatice ale Racului īti vor ghici dorintele īnainte ca ele sa fie rostite. Racul va avea grija de tine, īti va oferi un camin armonios... cum ar putea sa NU mearga bine o relatie ca asta?

Banii īnseamna foarte mult pentru amāndoi, asa ca poti sa-ti permiti sa cheltuiesti si poti sa contezi pe faptul ca Racul va fi la fel de constient ca trebuie sa munceasca pentru casa, pe cāt esti tu. Este cam zgārcit, chiar mai zgārcit decāt tine, asa ca dintre voi doi tu vei fi cel care sa cheltuiasca mai mult.

Īn ce priveste economiile, Racul īsi cumpara cea mai performanta aparatura si o īmbunatateste mereu, sau cea mai luxoasa haina, pe care o poarta 15 ani la rānd. Taurul investeste si abia apoi cheltuieste ce-a mai ramas. Amāndoi stiti sa perseverati, sa economisiti si sa aveti rabdare. Pe deasupra, daca Racul īsi doreste ceva mult-mult de tot, prefera sa astepte vreo reducere sau sa caute un magazin īn care sa cumpere mai ieftin, ceea ce merge perfect cu stilul tau de viata. Taurilor le mai place din cānd īn cānd sa se dezlantuie cumparānd cele mai elegante/sofisticate chestii, din magazine de marca. Īn fond, frumosul este atāt de important pentru un Taur!

Un Rac care are nevoie de bani face economii. Un Taur care are nevoie de bani īsi mai gaseste o slujba. Oricum, desi stilurile voastre difera, important este ca amāndoi aveti aceleasi idealuri. Spre deosebire, de exemplu, de un Leu si un Capricorn, care fac bani ca sa cāstige respect, un statut social mai bun sau admiratia celorlalti, tu si Racul tau aveti nevoie de ei ca sa va faceti viata mai frumoasa.

Sexual, datorita stilului tau atāt de unic, īndreptat spre forme, si sentimentalismului de care orice Rac debordeaza, totul o sa fie ca o muzica a sferelor : nimic grabit, nimic prea repede sau care sa strice armonia detaliilor. Racul o sa-ti lase bilete de dragoste pe unde nici nu te gāndesti (e foarte romantic, guvernat de Luna), o sa aprinda lumānari prin dormitor si o sa-ti faca declaratii de iubire cu voce tare. Ce ati putea cere mai mult unul de la altul?

Tendinta ta protectoare va fi foarte folositoare īn relatia aceasta : Racului īi trebuie multe dovezi de iubire, adesea este capricios, si cel mai adesea nici nu stii din ce-i vin toanele. Daca n-ai dat cumva de cel mai capricios Rac din lume, micile cutremure de Pamānt pe care o sa ti le provoace toanele ocazionale (aparent din senin; daca nu esti atent la detalii, nici nu stii de ce i s-a pus pata) le vei putea rezolva perfect cu calitatile tale de sfatuitor.

Asadar : o relatie facuta sa mearga. Īn majoritatea timpului, nici macar nu trebuie sa depuneti vreun efort.

Vezi si alte zodii: