Din nou, despre noi

Din nou, despre noi

Ziarul nostru rămâne echidistant. Nu facem politică, doar relatăm fidel evenimente. Publicăm declarațiile tuturor celor care au ceva de spus. Primim la redacție opinii, indiferent de coloratura lor politică. La fel cum cele cinci degete ale mâinii sunt diferite, așa sunt și oamenii. Noi ii respectăm pe toți. Suntem în slujba cetățeanului și ne pasă de toate problemele cu care se confruntă. Îi ascultăm pe oameni. În numele lor primim la redacție opinii, sesizări și informații care sunt de interes public. Le punem în paginile ziarului pentru a reflecta opinii și a veni în ajutor.

Ne puteți scrie pe adresa de e-mail: insidebrasov@yahoo.com. Repetăm: nu facem politică! Două dintre secțiunile ziarului nostru sunt "Politică " și "Eveniment/Actualitate". Publicația noastră are și aceste secțiuni tocmai pentru pentru a vă ține la curent cu noutățile din aceste domenii, spre știință și informare.
Dacă vreți ca la acea adresă de mail să înjurați, sunteți liberi să o faceți. Nu vom transmite mai departe, în articole de presă, atacuri la persoană și texte cu limbaj nepotrivit, licențios. Nu participăm la instigare, dorim pace, liniște și bunăstarea românilor. Dorim ca oamenii să-și dea mâna, să fie uniți, iar politicienii să-și vadă de treaba lor. Rolul acestora este să lucreze pentru binele țării, să fie în slujba cetățeanului și să nu mai dezbine. Cum să se certe ca la ușa cortului, cum să le permitem să urmărească doar interesul personal" Cum îndrăznesc să facă legi care să ne determine să ne părăsim țara, cum de au curajul să încalce chiar ei legile și să recurgă la multe alte enormități" Ne dorim ca împreună să fim românul cu bun simț, cu credință și speranță de mai bine. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ileana Gafton Dragoș