Primăria Cristian vă invită să sărbătoriți Ziua Copilului pe 1 iunie cu activități magice și surprize la stadionul de rugby

Primăria Cristian vă invită să sărbătoriți Ziua Copilului pe 1 iunie cu activități magice și surprize la stadionul de rugby

Pe 1 iunie, vă invităm cu drag la stadionul de rugby din Cristian pentru a sărbători Ziua Copilului într-un mod cu totul special! În această zi magică, veți avea ocazia să vă bucurați de o multitudine de activități interactive și momente pline de veselie, menite să aducă zâmbete pe fețele celor mici și mari deopotrivă. Primăria și Consiliul Local Cristian au pregătit o serie de surprize pentru a transforma această zi într-o experiență de neuitat pentru toți participanții.

În cadrul evenimentului, copiii vor putea participa la ateliere interactive unde își vor putea exersa creativitatea și îndemânarea. Caravana Disney din Brașov va aduce un strop de magie și poveste, oferindu-le celor mici șansa de a întâlni personajele lor preferate și de a se bucura de spectacole fascinante. De asemenea, vor fi disponibile baloane modelabile care să încânte privirile și facepainting pentru a transforma fiecare copil într-un personaj de poveste.

Pentru a adăuga și mai multă culoare și energie evenimentului, vor fi organizate diverse animații și momente de divertisment. Muzica va fi nelipsită, asigurând un fundal sonor vesel și dinamic pe tot parcursul zilei. Atmosfera va fi completată de surprize pregătite special pentru a oferi momente memorabile tuturor participanților.

Acest eveniment este dedicat întregii comunități din Cristian și nu numai. Vă încurajăm să veniți alături de familiile voastre pentru a petrece o zi de neuitat în compania celor dragi. Scopul nostru este să aducem bucurie și să creăm amintiri frumoase care să rămână în sufletele tuturor participanților.

Primăria și Consiliul Local Cristian sunt onorate să organizeze acest eveniment special și vă așteaptă cu brațele deschise pe 1 iunie la stadionul de rugby. Haideți să celebrăm împreună copilăria, să ne bucurăm de fiecare moment și să lăsăm sufletele noastre să zboare într-o zi plină de distracție și aventură!