Primăria Comunei Cristian anunță delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din 9 iunie 2024

Primăria Comunei Cristian anunță delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din 9 iunie 2024

Primăria Comunei Cristian informează cetățenii că, în conformitate cu prevederile art. 20, alin. (5) și art. 120, alin. (2) din Legea nr. 208/2015, cu modificările și completările ulterioare, raportat la art. 354, alin. (1) din Legea nr. 33/2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și art. 14 din Legea nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare, au fost stabilite delimitarea și numerotarea fiecărei secții de votare la nivelul Comunei Cristian, precum și sediile acestora, pentru alegerile ce vor avea loc la data de 9 iunie 2024.
Aceste alegeri sunt organizate pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și pentru autoritățile administrației publice locale.
Modificări importante la secțiile de votare:
1. Noua secție de votare: Datorită creșterii numărului de locuitori, a fost înființată o nouă secție de votare în incinta Grădiniței de copii, situată în localitatea Cristian, str. Înv. Gherasim Popa nr. 28. Aceasta este o măsură necesară pentru a asigura accesul facil și condiții optime pentru desfășurarea votului.
2. Relocare secție de votare: Secția de votare de pe str. Lungă nr. 103 (Cămin Cultural nr. 1) a fost relocată în incinta Grădiniței de copii de pe str. Piața Libertății nr. 8. Relocarea s-a efectuat pentru a îmbunătăți accesul și pentru a oferi un spațiu mai adecvat pentru desfășurarea procesului electoral.
Rugăminte către cetățeni:
Primăria Comunei Cristian solicită tuturor cetățenilor să verifice secția de votare la care sunt arondați, în tabelul de mai jos, pentru a asigura o bună desfășurare a procesului electoral din data de 9 iunie 2024. Este esențial ca fiecare cetățean să fie bine informat despre locul unde își va exercita dreptul de vot pentru a evita confuziile și aglomerația în ziua alegerilor.

Cu stimă,
Primăria Comunei Cristian