Compatibilitate Balanta - Balanta

    
Balanta si Balanta? Cât v-a luat sa stabiliti prima întâlnire?

Cu o Balanta o sa te simti ca si cum te-ai uita mereu în oglinda : te uiti la tine acolo, dar e si cineva ciudat, care arata exact ca tine si se uita la tine de dincolo. Pe partea buna, sunteti amândoi plini de viata si îndragostiti de frumos. Pe partea... pe de alta parte, sunteti cam lenesi când vine vorba de treburi casnice, si muuuuult prea nehotarâti. De asta va si întrebam cât v-a luat sa stabiliti prima întâlnire : e greu sa faci UNA BUCATA Balanta sa spuna "da" sau "nu", daramite doua!

Relatiile între nativii aceleiasi zodii pot fi foarte bune, dar prea adesea cei doi sunt "la fel", cam prea la fel, si ajung sa se cam plictiseasca sau sa nu-si suporte defectele. În cazul vostru, problemele de baza or sa fie cine conduce si unde, cine face curat prin casa si unde învatam sa lasam frâu liber pasiunii. Relatia poate merge excelent daca stabiliti clar câteva chestii de la bun început. Cum fiecare Balanta e un mic general (desi e un diplomat desavârsit, care conduce cu mult tact), stabilirea cu claritate a "sarcinilor si îndatoririlor, raspunderilor si drepturilor" înca de la început, chiar daca o sa va ia 100 de ore de discutii, merita efortul. Incapacitatea voastra de decizie vine din faptul ca sunteti cei care vedeti cele doua laturi, le priviti cu atentie si nu vreti sa gresiti, sa fiti nedrepti etc. (desi, sincer, ca de la zodie la zodie : când va pune cineva o întrebare de "da" sau "nu", ati putea sa faceti un efort sa raspundeti în mai putin de zece cuvinte...). Dar aceasta nehotarâre implica multe alte chestii : adevarul este ca nu suportati scandalul, certurile, crizele... si realitatea. Adaptabilitatea exceptionala de care dati dovada va poate face amândurora rau, fiindca la un moment dat va trebui sa luati si decizii personale.

Dat fiind ca nici unul din voi nu îsi exteriorizeaza prea mult sentimentele, relatia ar putea sa cam schiopateze din când în când. Balantele nu prea se implica, pentru a nu fi ranite mai tarziu, dar, într-o relatie cu o alta Balanta, neimplicarea la patrat poate duce la stagnare. Mai ales din punct de vedere sexual, unde amândoi ar trebui sa încercati sa fiti mai relaxati, mai putin rezervati.

Cum semnul Balantei este cel al parteneriatului si, prin extensie, al casatoriei, probabil ca deja va gânditi la maritis sau însuratoare. Bine ar fi sa stabiliti întâi când si unde va întâlniti data viitoare : o sa va ia destul timp chiar si asta.

Pe scurt, o relatie care poate merge daca fiecare îsi da seama ca exact ceea ce nu-i place la partener îi lipseste si lui.

Vezi si alte zodii: