Compatibilitate Balanta - Berbec

    
Balanta si Berbec? Si da, si nu, poate da, poate nu... nici stelele nu prea se hotarasc.

Sigur este ca sunteti la 180 de grade distanta unul de altul pe cercul zodiacal, adica sunteti zodii opuse. Adica atractia dintre voi, la prima vedere, este fatala, memorabila, mistuitoare. Dar, în general, relatia are multe dificultati mai târziu. Exista mai multe puncte bune decât rele, dar alea rele sunt esentiale.

Tu esti semnul parteneriatului (de orice fel, deci si al casatoriei, familiei, prietenilor, asociatiilor), iar Berbecul este semnul initiativei. Superb, asta ar trebui sa se termine cu "pâna la adânci batrâneti". Ei, dar cam tot de aici pornesc si problemele : Berbecul, orientat spre actiune, are impresia ca Balanta nu vrea sa priveasca realitatea în fata, iar tu, dupa ce s-a destramat vraja de la început, o sa consideri ca Berbecul este cam prea obraznic, nepoliticos, lipsit de tact, nediplomat. Dorinta ta este de a gasi echilibrul, armonia si pacea interioara. Berbecul are nevoie de lumi de cucerit, Columb scrie pe fruntea lui (sau Picard), n-are liniste daca nu stie ca face mereu ceva nou. Pe deasupra, desi îi cam aluneca ochii, Berbecul cere de la partener fidelitate completa si nu prea iarta Balanta când o vede ca nu se poate hotarî sa se implice mai mult într-o relatie. Raportul fizic, ca în toate cazurile de "atractie a contrariilor", este fantastic, dar ce ramâne dupa aceea?

Sigur, probabil ca te-a atras la Berbec tocmai aceasta atitudine de "eu POT", disponibilitatea sa de a se înhama la riscuri cât mai mari, entuziasmul enorm cu care începe o chestie (cu îndeplinirea sta mai prost, ca începuturile le are în joben), dar foarte adesea, acest nativ nu prea se uita înainte de a pasi. Tu esti un semn foarte analitic si intelectual si adesea, daca-ti folosesti la maximum tactul, prezenta ta va fi chiar benefica pentru un Berbec bataios si dispus sa înceapa minim cinci proiecte în aceeasi zi. tie-ti plac echilibrul si moderatia, în timp ce Berbecul nici definitia nu le-o stie. Diplomatia ta este într-adevar pusa la încercare în relatia cu un Berbec, fiindca doar ea poate face ca relatia sa mearga pe termen lung.

Sexual, este o relatie excelenta, poate cel mai bun aspect dintre voi doi este chiar acesta, cel fizic. Berbecul este foarte pasional si atent. Nu uita ca îi cam fug ochii, dar numai si numai daca se plictiseste.

Balantei îi place sa se casatoreasca, însa Berbecul e prea independent ca sa ia o decizie atât de importanta. Este si încapatânat nevoie mare, asa ca ar fi bine sa-l faci sa creada ca a fost ideea sa, fiindca unui Berbec nu-i place sa i se spuna ce sa faca.

Pe scurt, o relatie în care, daca te hotarasti sa ramâi, vei fi mereu pus la încercare.

Vezi si alte zodii: