Compatibilitate Balanta - Fecioara

    
Balanta si Fecioara? Aer zglobiu si Pamânt? Mai bine stai acasa la televizor, macar asa nu te enervezi...

Personalitatea ta placuta si atragatoare o sa atraga imediat o Fecioara. Problema este ca Fecioara e un semn atât de perfectionist, încât începe sa critice tot ce misca. Iar tie tocmai asta nu-ti place, sa te bata cineva la cap toata ziua buna ziua, sa te analizeze si sa te urmareasca pas cu pas. Pe deasupra, Balanta este prea sentimentala pentru Fecioara adesea inhibata emotional (sau prea rezervata) si care ia viata PREA în serios. Este un nativ destul de inflexibil pentru gustul tau, si nici nu-si deschide foarte usor sufletul. Dragostea o sa fie de scurta durata între voi doi.

Bineînteles, datorita diplomatiei sale si farmecului pe care-l emana în permanenta, o Balanta se poate întelege cam cu oricine de prin zodiac. Singura problema este atunci când tie n-o sa-ti mai convina relatia. Fecioara este un semn adesea prea rezervat, chiar si sexual. Sigur, este un nativ fidel si nu-i fug ochii prin alte parti, iar asta este bine. Sigur, te poti baza oricând pe o Fecioara : la bine, la rau, dimineata, seara, când ai nevoie, Fecioara este alaturi de tine. Dar problemele se vor ivi la capitolul sexual. Cam multe chestii care i se par "perverse", cam multe retineri, cam mult pâna se relaxeaza.

Fecioara este un nativ pentru care "acasa" înseamna aproape totul. Când nu sta prea mult pe la serviciu, e acasa trebaluind, facând ceva util : simte nevoia sa se stie folositoare. Totul e curat si ordonat în jur. Iar cu o Balanta cam dezordonata si cam lenesa când vine vorba de treburile casnice, care amâna de azi pe mâine curatenia sau îsi angajeaza o menajera (ca are prea multe chestii de facut prin oras), certurile nu vor întârzia sa apara.

Intelectual, va potriviti si nu prea... Sigur, poate fi nemaipomenit sa asculti o Fecioara vorbind, are o minte ascutita, agera, analizeaza totul cu atâta sânge rece si poezia nu-i lipseste. Dar parca e cam refractara la idei noi. Parca nu e chiar asa de flexibila. Parca te cam plictisesti uneori. Si asta-i doar începutul, fiindca, pe termen lung, nu numai ca o sa te bata la cap sa mai pui si tu osul la treaba prin casa (si Fecioara poate deveni obsedata de curatenie), dar discutiile voastre or sa se axeze cam prea des în jurul chestiilor practice, prozaice. Asta fiindca Fecioara e semn de Pamânt si tare-i mai place Realitatea.

În concluzie : o relatie care, dupa toate predictiile astrale, n-ar trebui sa mearga de nici un fel. Dar, cine stie, poate ca aveti niste planete puse strategic pe ici, pe colo si, cu putin efort, fiecare din voi ar putea sa se mai schimbe un pic.

Vezi si alte zodii: