Compatibilitate Balanta - Gemeni

    
Balanta si Gemeni? Nota zece.

Dar nu uitati sa mai coborâti si pe pamânt din când în când, are lumea nevoie de voi pe-aici. Cu doua semne de Aer, dintre care unul e un Geaman cu doua fete (sau personalitati, cum le place lor sa spuna) iar celalalt e o Balanta cu doua talere mereu cautând un echilibru, totul e perfect. Numai sa gasiti pe cineva care sa mai stea si pe acasa, sa faca curat si chestii de astea. A, si pe cineva care sa aduca bani în casa.

O relatie excelenta : Gemenii sunt atât de curiosi, de tineri în suflet, de zvapaiati, încât o sa te fascineze. Dar si mai mare va fi atractia pe care o simte Geamanul fata de tine. Asta fiindca, pe lânga un Geaman, pâna si o Balanta pare realista si cu picioarele pe pamânt. Talentul la comunicare al Geamanului, vivacitatea sa, felul în care se strecoara mereu si ajunge în "miezul actiunii", toate acestea or sa transforme fiecare zi într-o noua aventura. Probabil ca aveti o gramada de prieteni, fiindca Geamanul este la fel de sociabil ca si tine. Probabil ca o sa te scoata mereu prin oras (nu sta pe acasa) si probabil ca o sa trebuiasca sa va gânditi serios de tot, la un moment dat, cine mai sta si pe acasa.

Nici unul din voi nu prea le are cu "facutul banilor", sau cu pastratul, economiile si alte prostii de astea. Daca credeai ca tu traiesti clipa, stai sa vezi un Geaman. Împreuna, o sa va distrati cam mereu si o sa uiti pâna si cuvântul plictiseala. Legatura pe plan intelectual este excelenta, fiindca sunteti amândoi semne de Aer si va întelegeti unul pe altul, va intuiti reciproc modul de gândire.

Cât despre dragostea fizica, alaturi de un nativ al carui nume e la plural si care are adesea minimum zece personalitati de rezerva (sa fie, acolo, ca nu strica, oricum nici macar nu se straduieste, asa e el), sexul va fi excelent : aproape nimic nu e prea îndraznet sau prea ciudat.

O relatie în care merita sa ramâi, nu numai pentru ca amândoi conceptualizati la fel de mult (si considerati ca organul sexual principal e creierul), ci si pentru ca este o sansa de a te redescoperi mereu, de a fi tu. Nu-i nevoie sa schimbi nimic, ca sa atragi un Geaman. Doar sa muncesti ceva mai mult, ca sa ai cu ce sa-i platesti nota telefonica.

Vezi si alte zodii: