Compatibilitate Berbec - Gemeni

    
Berbec-Gemeni. Foc si Aer. Ti-a luat mult sa gasesti pe cineva din Gemeni? Ei, acum nu-l lasa sa-ti scape, asta ti-e destinul.

Gemenii au sarm cât sa dea si la altii si sunt captivanti pâna la hipnotism. Amândurora va place viata agitata, amândoi va plictisiti repede. Amândoi aveti o dexteritate de invidiat si amândoi sunteti ageri. Doua semne pentru care comunicarea este atât de importanta încât veti avea o gramada de prieteni si de activitati, o viata neobosita si mereu incitanta. Dezbateri filosofice ardente sau scheme elaborate minutios, pe toate stiti sa le faceti împreuna si va completati reciproc cât se poate de bine. Poate o sa va lipseasca odihna, poate o sa va lipseasca banii, poate o sa va lipseasca mai-stiu-eu-ce, dar sigur n-or sa va lipseasca niciodata ideile.

Nativul din Gemeni o sa-ti faca cea mai buna publicitate posibila, fiindca nimeni nu se pricepe asa de bine ca el sa raspândeasca vorba. Din fericire pentru tine, Gemenii sunt un semn mobil, asa ca nativul n-are nevoie de sefie (chestia care te roade pe tine cel mai tare si mai tare), o sa mearga fericit pe drumul deschis de tine. În plus, nativul Gemeni are întotdeauna câteva proiecte proprii, astfel încât o sa-si poata exprima personalitatea în alte parti. Daca se supara si va certati, iarasi nu te speria. Geamanul tipa mult si se linisteste repede, iar într-o clipa a si uitat : nu poarta ranchiuna. O gura de Aer proaspat, iata ce va fi nativul Gemeni pentru tine.

Sexual, tu generezi mai multa caldura si pasiune, dar nativul Gemeni se adapteaza usor si repede. Un singur lucru : ia-o mai încet. Amândoi sunteti nerabdatori sa ajungeti la destinatie, dar aici drumul este la fel de placut ca si destinatia.

Amândoi traiti în prezent, asa ca planurile pentru viitor or sa cam ramâna de caruta. Nici unul dintre voi nu se pricepe la detalii, deci n-ar fi rau sa angajati pe cineva sa va tina contabilitatea si sa va mai puna ceva ordine prin viata.

Amandoi aveti viata cât sa însufletiti Universul, asa ca, daca ai gasit un nativ din Gemeni, stai pe aproape : merita. Din plin.

Vezi si alte zodii: