Compatibilitate Berbec - Leu

    
Berbec-Leu. Focuri îngemanate... O întâlnire senzationala de suflete-pereche, plina de lumina, putere, energie si forta. Daca ai gasit un Leu, tine minte ca personalitatea lui pare a fi fost creata pentru a se potrivi cu a ta. N-or sa va lipseasca niciodata ideile îndraznete, conversatiile animate si aventurile în doi.

Leul are o inima mare, care te va fascina, si o înclinatie spre teatralism, care te va face mereu sa râzi (si ce Berbec n-ar ceda în fata acestui argument forte?). Amândoi sunteti semne de Foc, asa ca o sa descoperiti mereu lucruri noi împreuna, o sa creati sau initiati proiecte. Vreti aceleasi lucruri, asa ca o sa le obtineti mult mai usor în doi. Leul este un semn foarte romantic (el simbolizeaza inima omului celest), asa ca o sa-ti faca o mie si una de surprize adorabile.

Pregateste-te sa mergi la cele mai tari restaurante, fiindca Leului îi place sa mearga în oras, sa se afiseze, sa frecventeze localuri rafinate si pline de eleganta. Îi mai place si sa se îmbrace bine si reuseste sa arate bine în orice ar pune pe el, asa ca scoate hainele bune de la naftalina si lasa acasa blugii si tricourile.

Leul este un curtenitor (iar femeia Leu – o femeie fatala prin excelenta), dar îi place mult, mult de tot, sa fie la cârma, sa fie sef, asa ca acesta ar putea fi un punct de frictiune între voi. Însa are atâta sarm încât parca vad cum o sa predai armele!

Sexual, Leul este o felina salbatica, foarte sexy si pur si simplu fascinant. Si fiindca Berbecul nu e fidelitatea întruchipata, un avertisment : sa nu cumva sa calci pe alaturi, fiindca o sa platesti scump. Leul nu uita când l-a calcat cineva pe coada si se razbuna.

Este vreunul dintre voi practic? Nici gând, dar sunteti asa de productivi amândoi, încât probabil ca o sa aveti destui bani ca sa nu va faceti probleme pe tema necesitatilor casnice. Acesta este un parteneriat între doi sefi hotarâti si puternici, care va va aduce amandurora împliniri si succese. Între voi va fi mereu o tensiune dinamica.

Leul este semn fix, adica încapatânat (ghici cine mai e vestit în zodiac pentru exact aceeasi calitate!). Da, este chiar mai încapatânat decât tine, asa ca de multe ori o sa reuseasca sa îsi impuna punctul de vedere. Când o sa va certati – fiindca probabil ca o sa o faceti si pe asta –, vestitul raget al leului o sa te domoleasca pâna si pe tine, asa ca mai bine încearca sa eviti certurile sau sa te gândesti la izolare fonica. Nu uita ca mândria Leului nu accepta sa fie ranita; greu – si cu multe insistente, laude, complimente si tot ce ai tu mai bun la îndemâna – ai sa-ti faci Leul sa uite vreo chestie care i-a ranit orgoliul!

Sunteti facuti unul pentru altul si va întelegeti reciproc de minune, asa ca tine-ti bine pisica fermecata!

Vezi si alte zodii: