Compatibilitate Berbec - Scorpion

    
Berbec-Scorpion. Foc si Apa. Amândoi sunteti sub semnul lui Marte, zeul razboiului, dar va exprimati diferit.

Spre norocul unui Berbec îndragostit de un Scorpion, acesta din urma are cel putin câteva calitati comune cu ale primului : este zgomotos, pasional si ardent. Asa ca, asta da relatie plina de actiune!

Nu este o combinatie tipica pe lista de cupluri fericite, din cauza ca amândoi aveti nevoie sa fiti învingatori. Asa ca relatia o sa dureze numai daca esti dispus sa faci ceva eforturi.

Sexual, aveti amândoi un apetit insatiabil, energie si pasiune cât sa aprindeti un soare, desi sentimentele Scorpionului sunt mai puternice si mai adânci decât ale tale. Uneori poate n-ai sa reusesti sa ajungi în adâncimile emotionale unde îsi traieste Scorpionul viata interioara, iar asta s-ar putea sa îl raneasca. Are o mare nevoie sa fie înteles. Merita sa încerci, nu trebuie decât putina rabdare (va trebui sa-ti exersezi muschiul asta, ca e cam atrofiat la Berbec) si bunavointa, pe care o ai. În schimb, vei avea alaturi de tine un partener cu care vei putea sa fii tu însuti.

Scorpionul este foarte senzual, asa ca ai putea sa mai si înveti câte ceva de la acest semn, care are tehnica si arta în a face dragoste. Însa nu uita ca Scorpionul cere atentie, fidelitate si devotament totale. Ai sa primesti acelasi lucru, fiindca sunt calitati pe care le are la rândul sau. Dar asta înseamna sa-ti tii închis ochiul ala care alearga dupa altii sau altele! Tu nu prea esti niciodata sigur daca vrei sau nu sa fii al cuiva în totalitate si adesea o sa te cam plictisesti într-o relatie din asta : nu tu flirt, nu tu frivolitate, nu tu mici aventuri sau încercari – tocmai sarea-n bucate a vietii, nu? Scorpionul se hotaraste mult mai repede decât tine daca vrea sau nu sa fiti împreuna si, atentie, o data ce ati avut un contact fizic, el considera asta ca pe un contract nescris care-i da drepturi depline asupra ta.

Si totusi, este atâta energie si actiune în relatia asta, încât merita efortul!

Vezi si alte zodii: