Compatibilitate Berbec - Taur

    
Berbec-Taur. Foc si Pamânt. Greu, greu, greu...

Te-ai îndragostit de un Taur? Nu cumva îti place stabilitatea? Taurul este foarte diferit de tine, cu picioarele pe Pamânt, îi place siguranta, riscurile îl sperie de moarte, schimbarea e pentru el un cutremur. Ca sa nu mai zic ca n-are nervii tai de otel, iar asta ar putea cauza cam multe conflicte!

Principalul dezavantaj al relatiei cu un Taur consta în faptul ca acesta este îîîîînceeeeeeeeeeet în tot ce face. Nu în sensul rau, ci doar ca e mai calculat, mai greu de urnit, mai senzual în a face dragoste, sau mai lent în luarea deciziilor. Nici nu mai e nevoie sa-ti spun cât o sa te calce pe nervi chestia asta, fiindca Berbecul traieste si actioneaza cu viteza gândului, a spiritului pur. Cred ca deja intuiesti.

Taurii de ambele sexe considera mâncarea ca pe un fel de preludiu perfect al actului sexual, asa ca iata o idee, daca vrei sa mergi mai departe. Dupa ce s-au stins luminile, ai sa descoperi o fiinta atât de senzuala si iubitoare si tandra, încât parca-parca ai vrea sa te schimbi un pic. Dar n-ar fi rau sa treci si tu într-o viteza mai mica, pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi Taurul când face dragoste. Stilul tau este rapid ca fulgerul, iar campionul zodiacului la mângâieri (Taurul este o zodie atasata de forme, atingerea fiind importanta pentru el) s-ar putea sa-ti schimbe ideile despre dragoste.

Bineînteles ca se poate si invers, adica sa-ti ajuti Taurul sa devina mai spontan, uneori este asa de al naibii de serios în problemele de zi cu zi!

Taurul este foarte productiv si practic, iar asta este bine într-un camin unde mai e si un Berbec, fiindca acesta din urma nu este prea practic. Si atunci, unde e greul? Pai, în curând o sa te cam saturi de stilul Taurului, caruia-i place sa stea acasa, în timp ce tu vrei afara, spre lume. Taurul este foarte atasat de obiceiurile sale, iar confortul este conceptul sau de baza în viata. Esti capabil sa convingi un Taur sa-si lase pentru o zi viata linistita si sa vina cu tine la o petrecere sau macar la o partida de tenis? Daca nu... o sa te plictisesti repede. Iar Taurul, la rândul sau, se va plicitisi sa te stie mereu absent.

Asta da, relatie solicitanta : fiecare va trebui sa dati tot ce aveti mai bun si sa renuntati la multe pentru a ramâne împreuna.

Vezi si alte zodii: