Compatibilitate Capricorn - Balanta

    
Datorita faptului ca Sorii vostri se afla pe pozitie de lupta, nu putem vorbi despre o combinatie astrologica clasica, dar pentru ca aveti câte ceva în comun, ati putea reusi sa o faceti sa functioneze.

Amândoi aveti agendele foarte încarcate. Chiar daca sunteti foarte energic, Balanta se va implica social mai mult decât dvs., daca va vine a crede! Ea cunoaste aproape toata populatia globului, de aceea aveti ocazia ca, prin intermediul ei, sa faceti cunostinta cu persoane nemaipomenite. Pentru ca sunteti Capricorn si cautati sa va largiti cercul de relatii, veti fi foarte încântat de oportunitatile pe care vi le va oferi. Iubita dvs. Balanta este chintesenta diplomatiei si a sarmului, calitati pe care le veti aprecia mai cu seama daca o luati cu dvs. la o întâlnire de afaceri.

Ambele semne sunt cardinale, de aceea amândoi va dati în vânt dupa provocari. Venus, planeta ce guverneaza Balanta, ne arata ca nativii poseda o forta ce se manifesta subtil. Datorita felului în care profita de sarmul ei natural, Balanta este considerata puterea din spatele tronului.

Totusi, când apar neplacerile? Atunci când Balanta se va plânge ca stati prea mult la birou. Ce ar trebui sa-i raspundeti la aceasta întrebare? Foarte simplu: "Nu fac altceva decât sa-mi aduc contributia la stilul tau de viata si chiar sa ti-l îmbunatatesc!" Balanta face conexiuni atât de rapid si de corect, încât puteti avea surprize si la astfel de raspunsuri. Este un adevarat maestru în folosirea carismei în orice situatie! Se prea poate sa tânjiti dupa un partener care se simte bine si singur, caci, inevitabil, apare întrebarea: "De ce are asa mare nevoie de mine?" Balanta este un semn al parteneriatului, al casatoriei. Daca nu poate interactiona cu partenerul la cele mai mici chestiuni, se simte incompleta. Ei i se cuvine casatoria, asa ca, daca aveti alte gânduri, va mirosi imediat!

O alta problema ar fi faptul ca Balanta nu este dotata cu spirit practic foarte puternic. Dvs. sunteti ambitios, aveti o capacitate foarte mare de concentrare si sunteti dotat cu o voin?? de fier. Iubitul dvs. poate fi mai superficial si poate avea mai multe directii pe care sa le urmareasca în acelasi timp. Ar putea chiar sa nu împartaseasca nevoia de stabilitate pe care dvs. o resimtiti foarte puternic. Vi se poate parea ca refuza pur si simplu sa-si valorifice capacitatile. Cu timpul, mai ales ca viata ne pune pe umeri responsabilitati din ce în ce mai mari, va puteti infuria, pentru ca un astfel de partener este pentru dvs. o greutate în plus.

În viziunea dvs., viata sexuala este foarte simpla: aveti pofta, simtiti nevoia sa o faceti, ce sa mai discutati? Balanta este mai rafinata, mai intelectualizata. Cu toate acestea, sunteti în masura sa va aduceti partenerul pe lungimea dvs. de unda, deci sexul nu va constitui o problema reala. Este stiut faptul ca Balanta îsi pastreaza aspectul fizic placut chiar si la vârste foarte înaintate. Un alt atu al ei: farmecul nepieritor!

Sansele unei astfel de relatii sunt de 50%. Nu pot fi mai optimista, din pricina aspectului dizarmonios dintre cei doi astri ce va guverneaza semnul nativitatii. O cheie a reusitei este rabdarea si perseverenta de a va cunoaste foarte bine unul pe celalalt. Cu timpul, daca ajungeti la concluzia ca iubita dvs. Balanta este alesul vietii, puneti totul pe hârtie! Poate aveti norocul ca unele planete din astrogramele personale sa fie armonioase, astfel încât disonanta primara sa poata fi depasita usor!

Vezi si alte zodii: