Compatibilitate Capricorn - Berbec

    
Ce aveti în fata? Un drum accidentat. Fiecare îl va aprecia în felul sau, pentru ca modul de a va orienta în spatiu este foarte diferit. Tinând cont de credinta conform careia dragostea trece peste orice obstacol, sa aruncam o privire asupra acestei combinatii.

Spiritului dvs. traditionalist i se potriveste de minune munca într-o organizatie. Considerati ca relatiile de autoritate sunt foarte juste si va simtiti bine într-un cadru institutionalizat. Încercati însa sa îi vorbiti Berbecului despre sefi. Nu v-as sfatui, caci el este propriul sau sef. Mai mult decât atât, libertatea si spiritul de aventura care îl caracterizeaza pot sa va enerveze teribil. Dvs. aspirati la o viata cât mai stabila, dar el nu are astfel de texte. Daca veti convietui, agitatia va patrunde si în locuinta dvs.

Berbecul este un egocentric pe care îl tolerati cu mari eforturi. Face încontinuu proiecte si încearca sa inoveze tot ce i se pare lui ca ar trebui modificat. Dvs. aveti mare nevoie de recunoastere sociala, astfel încât va veti mândri cu iubitul dvs. doar daca va fi apreciat pentru spiritul sau înnoitor. Relatia ar fi mai potrivita unui parteneriat de munca, pentru ca amândoi exagerati la serviciu. Amândoi vreti sa câstigati, iar asta v-ar putea tine împreuna, chiar daca acest aspect nu este edificator din punct de vedere astrologic pentru un cuplu de iubiti.

Dvs. si Berbecul ales va puteti întelege mult mai bine ca parteneri de afaceri sau colegi de serviciu, pentru ca sunteti foarte devotati preocuparilor dvs. si sunteti stimulati de recunoasterea valorii personale. Amândoi sunteti destinati succesului, ceea poate fi un punct de pornire - recunosc, chiar daca nu cel mai potrivit pentru un parteneriat de dragoste.

Amândoi stiti sa gustati deliciile unei partide de sex, dar pentru Berbec calitate=viteza. Dvs. sunteti mai senzual si va place sa va mângâiati partenerul mai mult. Încet-încet, veti putea ajunge pe la jumatatea drumului, mai ales daca va straduiti putin!

Berbecul dvs. este un visator entuziast, plin de idei si de tot felul de scheme. Nu e absolut necesar ca proiectele lui sa fie realiste pentru a le urma cu încapatanare. Ati putea sa va multumiti cu un rol de ancora în aceasta relatie, oferind sfaturi financiare si solutii practice. Daca va veti sprijini reciproc, puteti avea realizari importante. Cu toate acestea, e destul de greu, pentru ca totul va depinde, în cele din urma, de dvs.

Vezi si alte zodii: