Compatibilitate Capricorn - Capricorn

    
Ar putea trai o dragoste adevarata doua capre ca dvs.? Aveti toate sansele! Singura problema este ca sunteti amândoi foarte ocupati, motiv pentru care puteti avea partide de sex doar în drum spre serviciu sau în scurta pauza de prânz!

Oricât de mult v-ati iubi, oricâta pasiune arzatoare ati nutri unul pentru celalalt, undeva, în cel mai ascuns ungher al inimii dvs., se afla cariera si nevoia de recunoastere sociala. Tocmai pentru ca stiti ce înseamna dorinta de succes, îl veti întelege pe iubitul dvs. si veti fi alaturi de el, indiferent de sacrificii!

Singura dificultate în aceasta relatie este tocmai faptul ca amândoi sunteti mult mai interesati de succesul socio-profesional decât de cel conjugal. Sunteti mult prea seriosi si relatia poate deveni destul de caustica. Va trebui sa va pastrati o parte din energie si pentru a va amuza si a va harjoni! Înlaturati din dormitor orice obiect ce va aminteste de birou si aruncati televizorul pe fereastra! Uitati de emisiunile de stiri atunci când faceti dragoste!

Daca va casatoriti si aveti copii, este absolut necesar sa va formati obiceiul de a va reuni macar saptamânal. Desigur, odata cu noile responsabilitati, apar si aspiratii mai mari, iar dorinta de realizare capata proportii impresionante. Copiii vor complica putin existenta, pentru ca nici unul dintre voi nu este dispus sa-si rupa din timpul pretios ca sa se joace cu ei. Din fericire, nu aveti de gând sa va dezamagiti reciproc si, cu putina bunavointa, veti reusi sa faceti fata si acestor responsabilitati suplimentare.

Pe scurt, aceasta relatie va surâde. Daca va veti preocupa un pic si de amuzament, nu va asteapta decât o uniune minunata si foarte trainica!

Vezi si alte zodii: