Compatibilitate Capricorn - Fecioara

    
Daca a existat vreodata un Rai cu un barbat si o femeie, acea pereche era Capricorn-Fecioara! Fecioara este partenerul care nu va va întreba neîncetat de ce trebuie sa munciti atât de mult, caci ea însasi este o devotata a profesiei. Sunteti doi pamânteni, motiv pentru care reactionati foarte rapid la tot ce este practic. Ba chiar va trebui sa faceti un pact pentru ca nu cumva sa uitati placerile intimitatii. O noapte fierbinte nu va evoca nimic? Ia ridicati-va putin de la birou!

Prototipul Fecioarei este bibliotecarul cosmic, cu parul strâns, eventual într-o coada de cal, si cu o pereche de ochelari bine infipti pe nas. Nu va întindeti singur o capcana: nativul Fecioara poate fi cel mai sexy individ din univers. Are calitati excelente pentru comunicare, motiv pentru care stie sa descifreze si limbajul trupului. De ce va intereseaza pe dvs. chestia asta? Pentru ca puteti petrece clipe de o senzualitate nemaipomenita!

Forta unei astfel de legaturi consta în capacitatea de a proiecta viitorul si de a va materializa proiectele. Pentru ca sunteti semne de pamânt, aveti aceleasi scopuri, acelasi motivatii, aceleasi satisfactii si insatisfactii. Securitatea, atât de importanta pentru dvs., este asigurata 100% daca aveti alaturi o Fecioara!

Vezi si alte zodii: