Compatibilitate Capricorn - Gemeni

    
Nu poate fi un cuplu clasic, caci Geamanul este mult mai dornic de agitatie decât dvs. Mai mult ca sigur, ati picat în plasa mintii sale agere si inepuizabile. Pot garanta ca asta v-a atras de la inceput.

Acest partener va poate ameti imediat, caci dvs. luati prea repede în serios lucruri cu care el se joaca, pur si simplu. Geamanul nu este posesiv. Mai degraba este tot timpul ocupat, asa ca nu va faceti griji daca întârziati la birou. Va va asalta cu tot felul de intrebari despre dvs., moment în care, inevitabil, vi se va face frica si va veti întreba: "Daca îi spun totul, nu se va plictisi repede de mine?". S-ar putea sa aveti dreptate... Schimbarea si înflorirea prorpiei personalitati este o nevoie vitala pentru Geaman. Exista si partea placuta a lucrurilor: datorita faptului ca este în permanenta la curent cu tot ce misca, poate fi o sursa inepuizabila de informatii.

Pentru a-i castiga simpatia, ar fi bine sa îi admirati agerimea si capacitatea da a stoca atatea informatii, si imediat va deveni foarte afectuos cu dvs. Discutiile cu el sunt foarte stimulative si nu veti ajunge niciodata sa simtiti adierea plictiselii. Geamanul este energia întruchipata. Daca este stimulat intelectual, poate munci foarte mult, ceea ce dvs. apreciati foarte mult la un partener.

În pat, Geamanul este imprevizibil, inventiv si experimental - partener exceptional în foarte multe sensuri. Nu va astepta niciodata de la dvs. mai mult decât poate oferi el insusi, dar pentru ca el da dovada unui astfel de talent, va puteti simti obligat sa mai inventati si dvs. cate o chestie picanta... Geamanul are nevoie de variatie, asa ca, daca nu vreti sa fiti înlocuit, descatusati-va resursele imaginative! Spre exemplu: seduceti-l în fiecare camera a casei, apoi... mutati-va si în alte case! Nu uitati de sensibilitatea lui fata de cuvinte, deci trimiteti-i bilete provocatoare! Surpriza este cheia pentru inima lui si... butonul pentru declansarea libidoului!

Pe scurt, aceasta relatie are sanse de supravietuire, dar va va cere un efort herculean. Decideti daca merita!

Vezi si alte zodii: