Compatibilitate Capricorn - Leu

    
Din perspectiva astrologiei, o astfel de relatie este sortita esecului, pentru ca dvs. sunteti un semn de pamânt, iar Leul - de foc. De obicei, pamântul este cel care nu prea tolereaza elementele de foc, dar daca va uitati mai atent la câte aveti în comun, veti fi chiar foarte surprinsi. Parerea mea este ca sunt destule sanse ca aceasta relatie sa mearga.

Amândoi va dati în vant dupa o viata sociala bogata, dar Leul este mai exuberant si mai deschis, pe când dvs. sunteti mai rezervat. Relatiile sociale sunt foarte importante pentru amândoi, dar din motive diferite: unul vrea sa se distreze, celalalt vrea sa-si extinda "influenta". Dvs. v-ati recunoscut, probabil, în cel de-al doilea. Amândoi aveti foarte mult gust în ceea ce priveste îmbracamintea si sunteti prezenti la toate manifestarile culturale de gen. Leul va scoate la iveala ceea ce aveti mai deosebit, iar dvs. îl veti coborî pe acesta cu picioarele pe pamânt atunci când uita ca nu aveti un regat care sa-i asigure stilul de viata pe care si l-ar dori!

Leul se poate dovedi pe cat de lipsit de spirit practic, pe atat de încapatânat - doua însusiri ce va vor scoate peri albi! La randul lui, va poate gasi putin prea scortos, prea serios atunci când e vorba de munca. Totusi, sa nu uitam ca iubirea poate face minuni!

În pat, Leul vrea sa fie rasfatat si adorat. Toate astea va fac sa va simti putin depasit de situatie. Leul face din actul sexual un adevarat festin: sampanie, flori, ciocolata, podoabe, lenjerie sexy... Nu vreau sa spun ca dvs. nu aveti un apetit foarte sanatos, însa el va întrece!

Daca aveti copii, Leul este un parinte foarte bun - foarte interesat de copii, se implica în tot ce are legatura cu ei, ajungând pâna la a se pune la mintea lor. Nici de dvs. nu ma îndoiesc - Capricornul are un mare respect pentru familie si pentru mostenitori - dar veti fi mai folositor copiilor atunci când vor fi maricei. Când sunt gata sa intre la facultate, sunteti omul de care au nevoie; nu pun la socoteala banii pe care i-ati economisit pentru studiile lor, dar îi puteti sfatui foarte bine în alegerea unei profesii potrivite.

Chiar daca ajungeti sa luati lectii de alpinism pentru a escalada acest munte de încapatânare, aveti multe lucruri în comun. Cu efort, e adevarat, puteti avea mari satisfactii din convietuirea cu un Leu.

Vezi si alte zodii: