Compatibilitate Capricorn - Pesti

    
Acest amestec de pamânt si apa poate fi fundamentul unei relatii cu adevarat extraordinare! Cunoscându-l îndeaproape, în timp îi veti întelege cele mai ascunse dorinte.

Dvs. nu sunteti o persoana fara idei, însa acestea se bazeaza întotdeauna pe realitate. La polul opus, iubitul dvs. pare sa fie construit numai din vise si emotii, cel putin aparent. Într-un fel, aveti dreptate, dar unde gresiti? În a caracteriza intuitia Pestilor drept "irationala". Veti fi surprins sa descoperiti ca da gres extrem de rar! Pestele va va vorbi despre premonitii, vise profetice si idei care nu au nici un fel de baze reale. Desi pare extrem de straniu, veti descoperi cu uimire ca el are aproape intotdeauna dreptate.

Ceea ce nu puteti întelege este lipsa de materialism a Pestelui. El nu numai ca vede lucrurile altfel decât dvs., dar si altfel decât toate persoanele pe care le cunoasteti. Ambitia dvs. este sa va cumparati o masina noua si frumoasa sau o bijuterie scumpa, dar când îi vorbiti Pestelui despre astfel de lucruri, el va priveste indiferent si spune, fara urma de entuziasm: "Bine, daca vrei tu." Dar vorbiti-i despre planul dvs. de a deveni atât de bogat într-o buna zi încât sa construiti o biblioteca pentru saraci sau sa extindeti un spital vechi, si veti avea parte de toata atentia lui. Pestele îsi doreste sa aline suferintele altora, suferind alaturi de ei. De asemenea, Pestele are nevoie sa creeze, astfel încât cadourile lui preferate pot fi instrumente ca: o camera de luat vederi, un computer (pentru a scrie poezii si romane) sau acuarele si pensule.

Pestele este mult mai romantic decât dvs., drept pentru care va veti bucura de toata tandretea lui. Fiti întotdeauna alaturi de el si aveti grija sa-l ajutati sa se ridice putin câte putin, pentru ca el isi pierde adesea încrederea în sine si poate cadea foarte usor în depresii. Motivul pentru care se întâmpla acest lucru este ca nu are prea multa grija de el. Preocupându-se mereu de ceilalti, uita de adevaratele lui talente.

Când faceti dragoste, trebuie sa fiti sigur ca va aflati la acelasi nivel de sensibilitate cu el, pentru ca Pestele vede sexul ca pe o expresie non-verbala suprema a adevaratei iubiri. Daca încercati sa va prefaceti ca îl doriti, va va simti într-o clipa si se va îndeparta de dvs., dar daca sunteti sincer, veti trai o relatie cum n-ati mai trait niciodata! Pestele locuieste într-adevar într-o lume eterica si spirituala, iar daca reuseste sa va duca în lumea lui, nu va veti mai dori sa va întoarceti vreodata pe pamânt!

Care sunt sansele acestei relatii? 9 din 10! Merita!

Vezi si alte zodii: