Compatibilitate Capricorn - Rac

    
Iubitul dvs. din zodia Racului s-a nascut la sase luni distanta în zodiac, în consecinta îl veti gasi fie complementar, fie la celalalt pol al valorilor dvs. Pe scurt, o astfel de asociere va va aduce ori perfectiunea, ori confuzia totala. Rezultatul final depinde de dvs. Sa aruncam o privire la argumentele pro, dar si la celelalte...

Semnul dvs. guverneaza sectorul horoscopului responsabil cu onorurile si renumele, drept pentru care sunteti foarte ambitios si sperati sa ajungeti pe o pozitie de conducere. Va descurcati foarte bine în organizatiile mari, ca si în politica. Stiti cu ce se manânca relatiile ierarhice si chiar va plac. Sunteti riguros, de aceea structurile cu roluri bine determinate vi se par foarte productive. Fiind nascut într-un semn de pamânt, sunteti foarte pragmatic.

Acum intra în scena Racul! Sa-l primim cum se cuvine, doamnelor si domnilor! În primul rând, este un semn de apa, foarte diferit de dvs. El guverneaza casa si familia. Desi munceste din greu, Racul nu este dispus sa depuna acelasi efort individual ca dvs. Totusi, ne gasim în fata unui cuplu haios, pentru ca Racul va va hrani pe dvs. si pe copiii dvs., facilitandu-va stilul de viata la care aspirati, dar dvs. nu aveti nici cea mai vaga idee ce ar trebui sa faceti în schimb!

Primele probleme ce vor aparea sunt datorate faptului ca Racul nu poate întelege cum de stati asa de mult timp departe de casa. Nu va chinuiti sa îi explicati ce interesanta este munca dvs., caci el nu poate întelege asa ceva, ba, mai mult, se va îmbufna si va deveni foarte dificil. Pe de alta parte, dvs. vi se pare ca Racul are o obsesie pentru camin si considerati ca sta prea mult timp între cei patru pereti ai casei.

Daca aveti "norocul" sa va întâlniti cu un Rac divortat si cu copii, veti simti foarte acut acest lucru, pentru ca va vorbi încontinuu despre ei si va face chiar planuri care va exclud cu desavarsire. Capricornul respecta relatiile de rudenie, pentru ca este si el conservator. Puteti merge împreuna în vizite la rudele dvs. Va distrati de minune în timpul acestor reuniuni, pentru ca va place amândurora sa îi iscoditi pe cei vârstnici despre pacatele tineretilor. Stati linistit, ca nu va subestimez deloc! Nu pierdeti nici o clipa din vedere faptul ca puteti avea un beneficiu social din aceste relatii, de aceea faceti o selectie atenta a rudelor ce trebuie vazute neaparat.

La finante, sunteti mult mai priceput decât iubitul dvs. Rac. El, în schimb, este strângator si administreaza banii foarte bine, mai ales când e vorba de cheltuieli gospodaresti. Astfel, puteti fi complementari în acest plan, tinzând împreuna spre o viata mai sigura si mai bogata.

Emotiile Racului sunt mult mai puternice si mai schimbatoare decât ale dvs., motiv pentru care va poate considera prea detasat, prea rece. Lui trebuie sa îi aduceti dovezi de afectiune non-stop. Cât despre sex, sunteti amândoi niste senzuali. Adevarul este ca oricui i-ar fi greu sa-l satisfaca pe Rac. Acesta ar dori sa aiba parte de focuri de artificii atunci când face dragoste. Vai de Capricornul care îsi uita ceasul la mâna atunci când intra în pat cu un Rac!

În final, imi permit sa pariez pe aceasta relatie: Fiecare îi va oferi celuilalt exact ceea ce îi lipseste!

Vezi si alte zodii: