Compatibilitate Capricorn - Scorpion

    
Avem de-a face cu o pereche senzationala! Dvs. puneti fundatia solida, iar Scorpionul va umple totul cu pasiune si stabilitate. Emotiile lui extreme, pasiunile lui - printre care si aceea pentru dvs. - va fascineaza. Apa Scorpionului si pamântul dvs. vor da un lut de o calitate excelenta!

Scorpionul detine o mare viclenie care, combinata cu aptitudinea dvs. financiara, va va aduce multa bogatie. Exista totusi o problema: partenerul dvs. este foarte preocupat sa cheltuiasca sumele pe care dvs. le strângeti muncind din greu. Daca doriti sa stopati pierderile din buget, nu aveti decât sa va casatoriti cu el. Are o mare capacitate de munca si poate depune eforturi enorme pentru a realiza ce-si pune în cap. În acest cuplu, dvs. va veti manifesta mai flexibil decât de obicei: veti realiza foarte curând ca este imposibil sa vorbiti cu un Scorpion altceva decât ceea ce îl preocupa.

În tot ce faceti dvs., va orientati dupa fapte concrete si dupa analize foarte lucide, ori cu Scorpionul este alta poveste: intuitia este principala lui functie psihica prin care se raporteaza la lume. Va va veni destul de greu sa va încredeti în afirmatiile lui, care vi se par nefondate. Cu timpul, însa, veti realiza ce fler are, mai ales când e vorba de bani.

Sunteti foarte discret si nu veti tremura de teama ca partenerul se va duce prin vecini sa povesteasca ce-ati mai facut aseara în pat. Scorpionului nici macar nu îi trece prin cap asa ceva. Va trebui sa va obisnuiti cu perioadele lui de tacere si de interiorizare. Cand este preocupat de ceva, veti sti imediat: va va privi ca pe un ecran pe care se deruleaza planurile lui. Cand rumega ceva, nu-l veti putea face sa se deschida, chiar daca problema nu are nici cea mai vaga legatura cu dvs. El poate sa se agite fara sa-si dea seama imediat care e problema lui, asa ca nu e cazul sa deveniti paranoic. Nu va ascunde nimic, ba chiar nici el nu stie exact care îi este problema. Scorpionul are nevoie de timp mai mult pentru a-si limpezi gandurile. Ce puteti face dvs.? Sa va apropiati cu blândete de el, pentru a-i câstiga încrederea. Daca se deschide, veti putea fi sigur ca nu va minte. Daca însa vedeti ca toate încercarile dvs. au ca raspuns o privire în gol si o figura inexpresiva, pe un fond sonor deosebit de linistit, ar fi bine sa nu va încapatanati!

Ce se intampla în pat? Nu putine vor fi noptile în care veti fi socat de pasiunea mistuitoare pe care o traieste si o inspira iubitul dvs. Ardoarea lui va poate lasa fara respiratie, dar tanjind dupa... Cât despre frica de a fi parasit... Nu exista asa ceva cu un partener ca Scorpionul. Nici un Scorpion nu-si doreste sa evolueze în alt pat decât al sotului sau al sotiei! El are tendinta de a se lega de cineva pe viata. Înca un lucru pe care nu aveti voie sa îl uitati: Scorpionul este semnul obsesiei, iar dvs. sunteti pocalul în care se revarsa întreaga lui pasiune.

În fata unei astfel de perechi, nu pot decât sa ma înclin cu admiratie. Împreuna, puteti trece peste orice obstacol!

Vezi si alte zodii: