Compatibilitate Capricorn - Taur

    
Sunteti vrajit, nu-i asa? Nu-i de mirare, caci Soarele acestui semn se afla în domeniul care corespunde iubirii adevarate, neconditionate. Taurul este prudent, de încredere, practic - toate calitatile pe care le cautati la un partener.

Dvs. aveti o viziune foarte realista asupra casniciei, de aceea sunteti foarte constient de importanta încrederii reciproce. Familia si caminul sunt importante pentru amândoi. Taurul calca gresit rareori; fidelitatea este pentru el un mod de a-l respecta pe celalalt, dar si pe sine însusi. Asta nu înseamna ca va asteapta o viata monotona. Taurul stie sa pastreze armonia conjugala.

Sexual, sunteti pe aceeasi frecventa: cerebrali si rabdatori, lucru adeasea apreciat în tratatele de specialitate! Taurul este plin de farmec (si nu numai!) pâna la vârste înaintate, pentru ca planeta care-l guverneaza este Venus, astrul frumusetii si al senzualitatii.

Capricornului îi plac foarte mult bijuteriile, pe care Taurul - de ambele sexe - este bucuros sa le accepte. Atat Capricornul cat si Taurul sunt puternic atrasi de bunuri materiale, mai ales de cele foarte frumoase. Capricornul este atras de lucruri vechi si, daca va plac amândurora antichitatile, puteti sa mergeti împreuna sa le vizitati sau sa le achizitionati. În schimb, Taurul adora florile si verdeata, de aceea va sfatuiesc sa iesiti împreuna la iarba verde, caci veti avea numai surprize placute. Oricum, va veti topi la vederea florilor pe care iubitul dvs. le aduce acasa! Va face mare placere sa luati cina în oras, iar Taurul are întotdeauna la indemana o lista cu cele mai selecte restaurante.

Alaturi de un Taur puteti avea o viata armonioasa. Departe de crize si insecuritate, veti putea sa va concentrati asupra proiectelor dvs. marete. Veti urca pe scara sociala si va veti stabili în varful ei.

Ce poate suna mai bine în urechile dvs.? Bucurati-va! Este partida vietii dvs.!

Vezi si alte zodii: