Compatibilitate Capricorn - Varsator

    
Exista atractie între contrarii? Adesea. Rezista împreuna? Uneori, însa în cazul de fata diferentele sunt foarte mari. Rezultatul acestei combinatii depinde de diferenta dintre asteptarile dvs. si ceea ce obtineti.

Nevoia de senzatii tari si ideile neconventionale ale Varsatorului va dau fiori pe sira spinarii? Se prea poate sa considerati aceste însusiri excitante si provocatoare, dar numai la început. Dvs. sunteti traditionalist pâna în maduva oaselor, ori Varsatorul nu da doi bani pe statul social, asa cum faceti dvs. El nu se jeneaza sa socheze, sa revolutioneze - ba dimpotriva! Chiar daca Varsatorul dvs. nu este un caz tipic, oricum are un temperament mai rece decât al dvs. Viziunea lui asupra lumii este plina de obiectivitate. Nu prea lasa sentimentele sa se amestece cu ratiunea. Uneori, interesele lui pot fi atât de ultramoderne si de "mobile", încât, cu timpul, veti tânji dupa o persoana mai stabila si mai... iubitoare. Varsatorul nu se va încadra niciodata în aceasta descriere! Si abia am schitat câteva dintre diferentele majore!

Alta diferenta dintre voi consta în modul în care întelegeti sa va petrece o seara buna. Dvs. alegeti un restaurant de patru stele, iar Varsatorul prefera sa manânce preparate vegetariene, într-un colt de fast-food; dvs. ati vrea sa discutati despre teatru si literatura, iar el despre posibilitatile de a-i ajuta pe copii sa traverseze strada sau despre o pagina buna de Internet; dvs. adorati istoria si obiectele din trecut, pe când un Varsator respinge, uita tot ce s-a petrecut ieri - el traieste deja în viitor si pentru viitor.

În pat sunteti foarte senzual, la fel ca si iubitul dvs. Varsator, însa el priveste sexul ca pe o placere, ca pe un joc, ceea ce dvs. va cam displace. E posibil chiar ca pe dvs. sa nu va excite deloc apetitul lui pentru filme XXX sau pentru alte metode de atingere a nivelului de excitatie propice momentului.

La nivel spiritual, Varsatorul nu este capabil sa tolereze o relatie, la modul la care o faceti dvs. Sectorul dragostei este guvernat la el de Gemeni - un semn al gandirii -, asa ca ratiunea lui invinge sentimentele. Dvs. sunteti realist, dar la un nivel etic suprem, astfel încât orice aduce a promiscuitate va lasa rece.

Poate functiona o astfel de relatie? Ca orice altceva în viata, depinde numai de dvs.!

Vezi si alte zodii: